Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ODLUČNO

Mićunović: Biću šef
dok budem hteo!

Autor: Tanjug | 31.10.2012 - 07:42:00h | Komentara: 17

Previranja u Demokratskoj stranci, čiji se kraj nazire, neće učiniti da dođe do podele poslaničkog kluba DS u Skupštini Srbije - tvrdi Dragoljub Mićunović, šef poslaničkog kluba DS.

On je u prethodnom periodu govorio da je na toj poziciji privremeno, dok se situacija u stranci ne stiša i ne nađe neko trajno rešenje.

Iver, klada: Dragoljub Mićunović

Iver, klada: Dragoljub Mićunović | Foto: Dejan Živančević

Na pitanje lista "Blic" do kada će biti na mestu šefa poslaničkog kluba, Mićunović je odgovorio: "Dok budem hteo".
Na molbu da kaže koga vidi kao svog zamenika, dodao je da "ne bi bilo u redu da on javno imenuje, ali da to treba da bude neko koga će ceo poslanički klub demokrata da prihvati i podrži, kao i da takvih kandidata ima dosta".
Sukob na relaciji Boris Tadić-Dragan Đilas i podela funkcionera u ta dva tabora logično je otvorila pitanje i moguće podele poslaničkog kluba i eventualnog različitog delovanja u Skupštini, piše list.

Đelić moguć naslednik

Mada niko u poslaničkom klubu nije želeo zvanično da govori na temu podele poslaničkog kluba, "Blic" saznaje da se kao moguća zamena Mićunoviću pominje Božidar Đelić.
Iako je u kampanji za stranačko rukovostvo podržao Dragana Đilasa, Đelić ima korektne odnose s Tadićem, pa bi takav izbor za aktuelnog predsednika stranke bio prihvatljiv, piše list.
Poslednji komentari
  • dud Vreme: 31.10.2012 09:43h

    postovani gospodine Micunovicu, odavno Vam je vreme za penziju, zbog Vas i Vama slicnih u vidu dva Krkobabica i gospodina Colakovica, pametni , mladi ljudi sa diplomama ne mogu da se zaposle. Koliko mi se cini Vi primate platu na vise mesta a i svoju cerku ste zaposlili na dobro radno mesto. Zar Vam to nije dovoljno? Ja imam dve cerkerke, obe fakultetski obrazovane ali ni jedna nema posao.

  • dud Vreme: 31.10.2012 09:57h

    postovani gospodineMicunovicu, odavno je doslo vreme da odete u penziju jer zbog Vas i Vama slicnih Krkobabica i Colakovica mladi ljudi, fakultetski obrazovani, ne mogu da se zaposle. Koliko mi je poznato primate platu na vise mesta a i svoju cerku ste zaposlili na odlicno radno mesto, zar to nije dovoljno? Ja imam dve cerke, obe fakultetski obrazovane, ali ni jedna nema posao.

  • novica952 Vreme: 31.10.2012 09:59h

    Onaj ko prezume predsedničku stolicu u DS želeće svoje ljude u svim formima i instituacijama gde ima članova DS-a i sigurno je da će doći i do cepanja poslaničkog kluba DS jer podela unutar stranke dovešće i do podele u poslaničkom klubu.Zaokupljeni svojim izborima i problemima oko toga potpuno su van skupštinske rasprave i a nova podela izazvaće još veću marginalizaciju DS-a i ova Mićunovićeva priča neće biti tačna. Moguće je da će Đelić posle svih ovih dešavanja biti novi šef poslaničkog kluba.

  • ljubica Vreme: 31.10.2012 11:11h

    E ovo bas lepo objasni Micun kako se radi odnosno uzima pare u DS. Dokle hoce. Niste na vlasti pa ovo vise nece moci. za pare mislim.

  • Helena Vreme: 31.10.2012 14:08h

    Kakva bahatost i kakav cinizam! Dokle će više ovakvi da sede na pet stolica i primaju pet prinadležnosti a ostali gradjani ne mogu ljudski da dodju ni do jednog !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP