Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

MINISTARKA O REKONSTRUKCIJI

Mihajlović: Osveženje vlade ne može da škodi!

Autor: Tanjug | 06.01.2015 - 08:48:00h | Komentara: 5

Ministarka i potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović kaže da se Vlada nije bavila pitanjem rekonstrukcije, ali da je normalno da se govori o njenoj efikasnosti i da, ako je potrebno osveženje, to ne može da škodi.

Nije se mnogo šetala: Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

"Vlada se nije bavila pitanjem rekonstrukcije, time su se bavili mediji. Normalno je da se razgovara o efikasnosti vlade. Ako je potrebno ubrzanje i osveženje, to ne može da škodi, već samo da pomogne", rekla je Mihajlović u intervjuu za praznični dvobroj lista Danas.
Ona je dodala da Vlada treba da je uređena kao tim, "kao u vrhunskom sportu", a "još moramo da radimo da bismo bili kao jedan".
Na pitanje da li je zadovoljna učinjenim i da li je premijer zadovoljan njenim radom, s obzirom da se on najviše i pita oko rekonstrukcije, Mihajlovićeva je rekla da veruje da će premijer, "kada donese odluku, sam saopštiti, jer to nije posao za glasnogovornike"
Kako je istakla, ne misli da su članovi vlade mete u koje može da udara ko kako hoće, već ljudi koji se trude da rade svoje posao najbolje što mogu.
"U nekom trenutku treba podvući crtu i videti da li je to dovoljno, i da li može bolje i više", navela je MIhajlovićeva.
Komentarišući tvrdnju lidera DS Bojana Pajtića da aktuelnoj vlasti u Srbiji ne treba opozicija da bi pala, jer njeni potezi dovode do očajanja čitave društvene slojeve, ona je primetila da je "žalosno kako predsednik DS nema svest ni gde živi niti koliki rejting njegova stranka ima".

"Svaki dan vlasti Bojana Pajtića je dan kojim se stanje u Vojvodini pogoršava. Niko ga neće, a on to, od tolike želje za vlašću, ne vidi.", zaključila je ona
Poslednji komentari
  • Чича из Шумадије Vreme: 06.01.2015 09:50h

    Лепо каже наша Барбика... а како ствари стоје скоро пола владе је залутало и глуми стручњака и помоћнике Спаситеља Србије Вучића и Томе... бајке за малу децу се настаљвљају и тако две и по године.

  • Masina Vreme: 06.01.2015 14:24h

    U svakom sistemu cesta je pojava da odredjena karika ne moze da isprati rad ostalih! Premijer Vucic je postavio visoke kriterijume i zahteve, sto je potrebno kako bi Srbija napravila napredak, stoga, ako neko ne moze da ispostuje ono sto se od njega trazi i za sta je odgovoran, krajnje je normalno dovesti nekog drugog! Vazno je da novi clan Vlade Srbije donese elan, kvalitet i nastavi progresivne tendencije!

  • Darinka Vreme: 06.01.2015 16:29h

    Evo sta bi mi narod osvezili, privredu, zdravstvo,pravdu i obrazovanje. Sport nije tema,a nauka ne postoji....

  • Milan Vreme: 08.01.2015 09:06h

    Ako vi tako kazete gospodjo ministraka onda osvezite vladu,ibacite one beskorisne koji su ssamo na teret drzave a nista ne rade i ne preduzimaju nesto po tom pitanju!

  • zarko Vreme: 08.01.2015 19:05h

    kako je mogla da bojana pajtica prozove tek na kraju.....prvo treba da pomene pajtica.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP