Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

BAHATO

Mihajlović: Sekretarice nekih državnih agencija imaju platu 120. 000 dinara!

Autor: RTS / Tanjug | 12.06.2013 - 11:00:00h | Komentara: 8

Ministarka Zorana Mihajlović, govoreći o nekim državnim agencijama, navela je da plate pojediih sekretarica variraju od 45.000 do 120.000 dinara mesečno.

Ne plaši se lošeg pi-ara: Zorana Mihajlović

U državnim agencijama su velike razlike u platama: Zorana Mihajlović | Foto: FoNet

 
 
Ministarka energetike, gostujući na RTS-u, rekla je da u nekim državnim agencijama postoje velike razlike u platama.
Ona je navela primer sekretarica u nekim državnim agencijama i rekla da one variraju od 45.000 do 120.000 dinara mesečno, što je nedopustivo.
Govoreći o restruktuiranju i racionalizaciji, koje vlada mora da sprovede da bi ostvarila uštede u budžetu, Mihajlović je rekla da se mora racionalizovati i broj državnih agencija, a ostaviti da rade one agencije od kojih će privreda imati koristi.
Prema rečima ministarke 179 preduzeća u restruktuiranju duguju po 20 milijardi dinara za utrošeni gas i za struju, jer nisu u zakonskoj obavezi da plaćaju dospela dugovanja.
Poslednji komentari
  • Angelina Vreme: 12.06.2013 11:33h

    Vasi clanovi sa srednjom i visom skolom po opstinama iju po 1000e. Svi su zaposljeni preko tranke i sta cete sa njima aaaa

  • jack Vreme: 12.06.2013 11:38h

    Ali zato imaju dobre noge. Ne može se bez ičega imati dobra plata.

  • Rakun Vreme: 12.06.2013 12:09h

    Gospođo Mihajilović,svakim danom sve više sam u ubeđenju, da si ti zalutala u sveru energetike. A evo i da ti kažem,zašto. Pa ti nama samo iznosiš neke podatke iz "Zone sumraka",a ništa nisi učinila kao ministar, da to sprečiš i dovedeš u red. Ti mu dođeš kao neki hroničar vremena. Pa šta nam pričaš o agencijama, je li tvoja priča u predizbornoj kampanji bila,da treba da se ukinu sve agencije u EPS-u.Pa onda da te pitam, koliko je kriminalnih agencija u samom EPS-u ukinuto tvojim dolaskom?? Prema tome,ako EPS maltene nije pipnut,u pravu je Aleksandar Vučić što sprema čistku u redovima naprednjaka. Kako te koji dan sve više slušam, tvoja priča je obična demagogija, koja ne pije vodu na terenu, i to mora da se menja, da ne čekaš možda Vučića, da ti on sredi stanje u EPS-u?? Strašno, baš sam se razočarao!!!!

  • ody Vreme: 12.06.2013 13:51h

    Ako ne znas da radis i ne znas sta je tvoj delokrug daj ostavku! Samo zauzimas mesto nekom ko nije u partiji a zna mnogo vise! Nije dovoljno ovo sto pruza i besmislice na koje trosi mis sns! Ne vrede ni noge ni grudi!

  • KIKI Vreme: 12.06.2013 13:52h

    DOTICNA DAMA JE PUNA PRICE KAO I OSTALI U VLADAJUCOJ KOALICIJI,KORUPCIJA KRIMINAL SE HAPSE LJUDI A GDE JE SUDJENJE STA SE CEKA PLATE TREBA SKINUTI MINISTRIMA JER ONI IMAJU NAJVISE, SVI SU DEBLJI I DEBLJI MINISTARKI JE VEC I GARDAROBA TESNA POPUCACE JOJ U EMISIJI DUGMETA OD LOSEG STANDARDA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP