Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

BAVE SE KRUPNIM PITANJIMA

Mihajlović: U SNS-u nismo razgovarali o rekonstrukciji Vlade

Autor: Politika | 29.10.2014 - 23:21:00h | Komentara: 3

Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović izjavila je da na stranačkim sastancima nije bilo reči o rekonstrukciji Vlade Srbije i da se o tome nije razgovaralo ni na sednicama Vlade, jer se bave "ozbiljnim i krupnim pitanjima".

Oštro: Zorana  Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: FoNet

"Na sednicama Vlade se o tome nije razgovaralo, pa ne znam kako bi bilo ko imao informacije. Ako ikada budemo razgovarali o rekonstrukciji, građani će o tome biti prvi obavešteni a to će im saopštiti predstavnici Vlade", rekla je Zorana Mihajlović za sutrašnju Politiku.
Večernje novosi su 25. oktobra objavile da predsednik Vlade Aleksandar Vučić priprema novu rekonstrukciju i da će neki ministri biti promenjeni najverovatnije u januaru.
"Mislim da svako ko je šef nekog tima mora da ima pravo i slobodu da taj tim povremeno menja, dopunjuje i osvežava ako je uveren da bi to donelo još bolje rezultate i neki novi kvalitet. Premijer se nije mešao u to koga ćemo mi kao ministri izabrati za svoje saradnike i mislim da on mora imati slobodu u izboru novog i zameni postojećeg ministra", rekla je Zorana Mihajlović Politici.
Upitana o navodima medija da bi SNS mogao da promeni koalicione partnere i da bi u Vladu mogla da uđe Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića umesto Socijalističke partije Srbije Ivice Dačića, Zorana Mihajlović je odgovorila da je to "tema zabavna za medije", koji u nedostatku senzacija prave svakojake kombinacije.
Poslednji komentari
  • Milan Vesic Vreme: 30.10.2014 10:44h

    Bilo rekonstrukcije ili ne, to sto naprednjaci ocenjuju rad svojih funcionera, moze samo doneti pozitivne rezultate.

  • Milica Kojic Vreme: 30.10.2014 12:44h

    Mnogo ima precih tema, pogotovu ako pricamo o ekonomiji ali i u slucaju rekonstrukcije bice bitno samo da bude brza i efikasna jer Srbija vise nema vremena za bacanje a toga je premijer i te kako svestan.

  • Sandra_Kg Vreme: 30.10.2014 13:39h

    Konacno se pojavila stranka kojoj nije u interesu samo da udomi svoje stranacke funkcionere, vreme je da se pocne razmisljati o strucnosti a i o prioritetima nase zemlje. U pravu je Vucic kada su stranacki kadrovi u pitanju, kome se ne svidja neka napusti stranku.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP