Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SA TOMOM NEMA PROBLEMA

Mihajlović: Vanredni izbori u SNS - odlična odluka!

Autor: B92 | 09.12.2013 - 11:24:00h | Komentara: 6

- Zašto bi Tomislav Nikolić bio problem, on je osnovao SNS, predsednik je države, mnogo je doprineo da se na ovu zemlju drugačije gleda - kaže funkcionerka naprednjaka.

Beko ih nije uzdrmao: Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović | Foto: Aleksandar Levajković

Potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović kaže da “ne bi volela da saradnici predsednika Srbije imaju razloga da ruše Aleksandra Vučića“, ali i da sa predsednikom nema problema.
- Zašto bi Tomislav Nikolić bio problem, on je osnovao SNS, predsednik je države, mnogo je doprineo da se na ovu zemlju drugačije gleda, da Srbija ima drugačiju poziciju – rekla je potpredsednica SNS gostujući u “Kažiprstu”.
Govoreći o temama koje su bile na stolu na Predsedništvu SNS i navoda o sukobima među naprednjacima, ali i na relaciji Andrićev venac – Nemanjina, Mihajlovićeva je rekla da se pokazuje da je “odlična odluka da se ide na vanredne izbore u SNS“.
- Nije tajna da novinari stalno pitaju o Oliveru Antiću i Cvijanu. Treba razgovarati o tome, zašto neko izjavljuje nešto po medijima, a da se pre toga na organima stranke nismo dogovorili o tome, makar da smo dogovorili okvir. Ne mogu kroz medije da se plasiraju spekulacije, već je potrebno da prvo mi razgovaramo, a ako se nekome to ne dopada, ako mu ne odgovara okvir onda se zna šta je sledeće – rekla je ona.
Ministarka energetike ni u ovom slučaju nije želela da govori o imenima, niti je želela da precizira da li postoje napadi iz okruženja predsednika države, ali je navela da “vreme sve pokazuje”.
- Ne vidim papire koji pokazuju da oni to rade. Ne bih volela da saradnici predsednika imaju razlog da ruše Vučića, a ne bih volela ni da članovi SNS ruše lidera stranke i čoveka koji je za godinu i po dana uspešno vodio borbu protiv najvećeg zla u društvu. Mogu da razumem da su ljudima značajniji njihova pozicija i novac od istinske borbe, ali smo mi u SNS pokazali da nikome ne polažemo račune i da smo drugačiji od ostalih. Zato je vanredna skupština odlična odluka, prilika da ispitamo legitimitet svih nas – rekla je ona.
Mihajlovićeva ni ovog puta nije želela da govori o imenima u slučaju “diplomatske pošte”, koji je sama pokrenula.
- Ja sam svoj cilj ostvarila, ukazala na to da moramo da se odgovorno ponašamo kao lica koja su postavljena da brane interese države. Neću ja biti ta koja govori ime, jer tu poštu čitaju svi u Vladi i postoje oni koji bi trebalo da se pozabave tim telegramima, postoje službe u Ministarstvu inostranih poslova koje treba time da se bave – rekla je ona.
Govoreći o vanrednim izborima na republičkom nivou, Mihajlovićeva je rekla da je stav stranke “ne”, ali i da je njen drugačiji.
Poslednji komentari
  • Aleksandar Vreme: 09.12.2013 11:59h

    Izbori koji ce se odrzati 25.1.2014. u SNS mislim da ce ojacati poziciju Aleksandra Vucica i da ce se njegova popularnost jos vise povecati jer je to zasluzio svojim radom. To ce jos vise podici popularnost SNS pred izbore koji ce se odrzati u februaru ili martu.

  • imun Vreme: 09.12.2013 12:46h

    svaka ti je njegoševa.

  • strumpfic Vreme: 09.12.2013 12:49h

    Izbori su prava stvar. Da svako iznese svoje misljenje pred organima stranke, a ne medijima, a u stranci su manji od makovog zrna. Mislim da clanovi stranke nemaju razlog da ruše Vučića, jer je to čovek koji je za godinu i po dana uspešno vodio borbu protiv kriminala i korupcije. Zato je vanredna skupština odlična odluka, prilika da se ispita legitimitet svakog clana ponaosob.

  • gagana Vreme: 09.12.2013 12:55h

    Vanredna skupstina je odlicno resenje. Treba da se proceni legitimitet svakog clana, jer ima ljudi koji su ljubomorni na rezultate Vucica, njegovu prihvacenost kod gradjana, i zele oni veci deo tog kolaca, ali takodje ima i onih kojima je značajnija njihova pozicija i novac od borbe za bolji zivot gradjana. SNS je pokazala da ume da se izbori na kraj sa svima, da u njihovim redovima treba da budu samo clanovi koji su to zasluzili svojim radom, i da ce raditi sve kako oni misle da treba, nikome ne polagajuci račune.

  • malenijerry Vreme: 09.12.2013 12:57h

    Sve sto rade, rade savoljom i pravim ciljem, u sluzbi drzave i gradjana. Ipak su oni drugaciji od ostalih.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP