Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

U IŠČEKIVANJU PONEDELJKA

Mihajlovićeva: SNS ne beži od izbora

Autor: RTV Pink | 03.02.2013 - 13:03:00h | Komentara: 2

Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović potvrdila je da će Predsedništvo SNS sutra održati sednicu na kojoj će razmatrati najnovija dešavanja na političkoj sceni. Ona je rekla da će stranka izneti svoj stav o aktuelnoj situaciji, ističući da SNS ne beži od izbora.

Prema njenim rečima, na sednici će biti reči i o odnosima u vladi i izborima, što je, kako je istakla, normalna stvar.

Zorana Mihajlović, ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine

Zorana Mihajlović | Foto: FoNet

 "Stav SNS je da od izbora ne bežimo, ali je naša želja da učinimo sve što je moguće kroz reforme, borbu protiv kriminala i korupcije i da krenemo u promene u Srbiji", kazala je Mihajlović, ministarka energetike. 

Mihajlović je dodala da se predsedništvo redovno sastaje svake dve do tri nedelje, kao i da su izbori i odnosi u vladi bila tema i na prethodnoj sednici.
Na pitanje da li se prepoznala u komentaru premijera Ivice Dačića da je udar na njega udar na stabilnost vlade, Mihajlovićeva je rekla da je SNS stožer vlade i da je cilj te stranke da učini sve što može u privredi i u borbi protiv kriminala i korupcije.

| Foto: Dejan Živančević

 "Prethodnih meseci smo pokazali da oni koji su krali državu moraju da odgovaraju, a sa druge strane da želimo da učinimo sve da izađemo iz socijalne i ekonomske krize", dodala je Mihajlovićeva. 

Kada je reč o sve češćim "licitiranjima" hoće li biti izbora, Mihajlović je kazala da se ne licitira, i da naprednjaci kao najveća stranka moraju da se ponašaju odgovorno.
"Zato pažljivo razmatramo sve što se dešava u Srbiji i vladi, ali i ono što će se u narednom periodu dešavati", navela je Mihajlović.
Kako je istakla, vlada i ministri poslednjih meseci pokazali da je borba protiv kriminala i korupcije na prvom mestu, ali i bolji ekonomski standard građana.
"Predsednik naše stranke i potpredsednik vlade, koji je stožer te borbe, pokazao je da nema zaštićenih i to građani Srbije jasno vide", dodala je ministarka.
Mihajlovićeva je navela da sa druge strane dolazak investitora iz Emirata i njihova zainteresovanost ne samo za poljoprivredu nego i sektor energetike pokazuje da postoji "paralelan put" i da se čini sve da se u Srbiji živi bolje, istakavši da je pored toga u planu i dobijanje datuma za pregovore.
"Što se izbora tiče, ne bežimo od njih. Ako dođu, mi smo spremni, ali želimo da učinimo sve za građane Srbije", ponovila je Mihajlović.
Upitana da prokomentariše neodržavanje sednice vlade u četvrtak, Mihajlović je kazala da nema više telefonskih sednica, kao i da su mnogi bili na putu što je razlog zašto nije bilo sednice. 
Poslednji komentari
  • Katarina Vreme: 03.02.2013 19:10h

    Mislim da je sns pokazao kakav je i koliko se zalagao za borbu protiv korupcije i kriminala odkad je dosao na vlast , tako da nema razloga da se plasi izbora , ako budu budu.

  • DSV Vreme: 05.02.2013 21:22h

    Ne"BEZITE" vec SPRINTUJETE ! Nemoj te se gospo folirati ,vec ste dosta "istina" ispricali ,mozda da nam kazete kako "rostilj" u Kostolcu?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP