Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

UZNEMIREN!

Miloš Vučević: Tajkuni i političari iz DS žele Vučićevu glavu!

Autor: Kurir | 06.10.2014 - 08:53:00h | Komentara: 13

Nažalost, sve što su „eksperti“ iz Demokratske stranke i njenih satelita doneli posle 5. oktobra jeste propadanje zemlje, prodaja kroz trulu privatizaciju svega što su generacije stvarale.

Miloš Vučević

Miloš Vučević | Foto: Nenad Mihajlović

Funkcioner SNS Miloš Vučević je u pismu upućenom Predsedništvu stranke pozvao da stanu uz svog lidera Aleksandra Vučića u borbi za promene.
- Obraćam vam se jer sam osećam uznemirenost zbog stanja u kojem se danas nalazi srpsko društvo i zbog uverenja da je Srbija na raskrsnici, od koje jedan put vodi u reforme i napredak, a drugi je - politička i sveukupna stranputica, kojom se išlo prethodne dve decenije. Ne mogu i neću da prihvatim da se Vučić ostavi da se sam bori protiv svih.
Nažalost, sve što su „eksperti“ iz Demokratske stranke i njenih satelita doneli posle 5. oktobra jeste propadanje zemlje, prodaja kroz trulu privatizaciju svega što su generacije stvarale, pojava tajkuna, koji su toliko bogati da su posle nekoliko godina odlučili da preuzmu kontrolu nad svakom sferom života, uključujući i politički život, direktno kontrolišući najuticajnije političare i vladajuće stranke. Imam utisak da tajkuni i političari iz DS žele samo jedno, glavu našeg predsednika.
Nadam se, samo u političkom smislu- naglasio je Vučević dodajući da je momentalno postalo jasno koliko uvažavanje dobija premijer i predsednik SNS od svetskih lidera, a opozicija u Srbiji je Vučića nazvala slugom Zapada.
Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 06.10.2014 09:08h

    Ne pricajte neistinu, sunovrat pocinje posle ubistva Zorana Djindjica. Sa Kostunicom, Dacicem, Tadicem, Dinkicem.

  • rodoljub zaharijevic Vreme: 06.10.2014 11:43h

    konacno da se neko javi i brani vucuca od napada sa strane i da za to ima razlog i to ozbiljan razlog,bezbednost njega i njegove porodice,a do sada su ga branili,ko,oni koji su mislili da ce preko odbrane vucica u medijima nabaciti jos koji poen i uvecati svoj autoritet u ocima naroda,recimo prof.dr.zorana ili mali jovocic,ne zna gde je supalj ali dobro kevce,ne laje,nije mutirao,zato vucica treba podrzati i zastititi od nadobudnih dusebriznika za drzavu i narod,i to onih koji su odrali tu istu drzavu i unesrecili narod,znam da ce ovaj komentar,oni koji sebe smatraju za pametne,pogresno razumeti,nemam nameru da se pravdam,vucic je krenuo u krstaski rat ne bi li doneo boljitak ovoj zemlji,to ne odgovara mnogima koji su navikli da se bogate na ljedjima drugih,ali se plasim da i u stranci ima onih koji ga ne podrzavaju,razlog se moze pretpostaviti,tako da nece biti ni malo lako sprovesti naum u delo.

  • lazargor Vreme: 06.10.2014 12:10h

    Pa vi ste vec tri godine u vlasti i kako nam je jos gore iz dana u dan,vi ste nevini ili nesposobni?

  • Gradjanin Vreme: 06.10.2014 12:51h

    Sta ima da se plasi kad je sve u njegovim rukama! Svi njegovi se plase da se Vucicu nesto ne dogodi! Savet Vucicu:"Cuvaj se prijatelja,za neprijatelje znas kosuti"!

  • plasljivica Vreme: 06.10.2014 13:06h

    Znaci od straha se jos nijedan tajkun nije nasao u zatvoru! A sta ako tajkuna ima u SNS?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP