Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ČUDO NEVIĐENO

Ministarka bez suknje! (FOTO)

Autor: I. K. | 16.11.2014 - 17:00:00h | Komentara: 11

Da je Srbija ušla u Evropsku uniju, Jadranka Joksimović (36), ministarka bez portfelja zadužena za evrointegracije, ne bi ovoliko zapalila društvene mreže kao što je to učinila juče svojim izazovnim stajlingom, i to u jutarnjem programu!

Tokom televizijskog gostovanja, ministarka je u prvi plan izbacila svoje noge u upadljivim čarapama, a samo oni najoštrijeg oka mogli su da uoče da je predstavnica Vlade Srbije na sebi imala i suknju!

- Nedopustivo je da iko igde ovako izgleda, a ne na ovoj funkciji, još u jutanjem programu. Ako je ovo jedna od naših slika za Evropu, bolje je da tamo ne stignemo nikad! Ovakve čarape se ne nose skoro nigde i nikad, osim ako niste modni mag! A na funkciji koju dotična obavlja nedopustive su u svakom slučaju! Dužina i oblik suknje, kao i izbor obuće - Nedopustivo, sa ogromnim N! - ocenila je za „Infocentralu“ modna dizajenerka Slavica Petrović.

Ministarka li je, zvezda „Granda“ li je?

Ministarka li je, zvezda „Granda“ li je?

Fotografije sa ovog gostovanja u osam sati ujutru preplavile su tokom dana sve društvene mreže, uz komentare o nedoličnom oblačenju predstavnika Vlade.


“Nekada je bila ministarka bez portfelja, sada je ministarka bez suknje” (@kigor77); “Ministarka direktno sa splava u jutarnji program, bože me sačuvaj” (@don_zilijan); “Ministarka za erotske integracije” (@okruzniserif); “Ministarka za EU integracije reklamira butine u jutarnjem jer je u mogućnosti” (@davor_bor)... samo su neki od komentara na Tviteru.
Poslednji komentari
  • Mila Vreme: 16.11.2014 17:40h

    Fuj. Vredja dostojanstvo zena. Smena. Mada se secam ministarke za nauku Ane Pesikan iz G17, nosila je pirsing na pupku, naravno uz kratku majici da se vidi. Njima treba uvesti KODEKS OBLACENAJ i PONASANJA. Za pocetak treba im obuci kecelje sa belim kragnama.

  • Radovan Kojić Vreme: 16.11.2014 18:06h

    ŠTA IMA OVDE NEPRISTOJNO, SEM ZA ONE KOJI HOĆE DA UBEDE SAMI SEBE A I NAS U NEŠTO ŠTO NEMA...ALO, "ALO" NE GLUPIRAJTE SE...!!!

  • Pera Vreme: 16.11.2014 19:23h

    Pa kako je postala ministarka, bas se pitam...

  • grunf Vreme: 16.11.2014 19:57h

    bravo za ministarku. bome imaš šta da pokažeš.

  • Mladen Vreme: 17.11.2014 02:50h

    čarape ko vlada.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP