Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ZA DAN ODLAŽU OKUPLJANJE

Miting SNS u Novom Sadu 26. aprila?

Autor: Alo.rs | 07.04.2015 - 00:42:00h | Komentara: 1

Vrh Srpske napredne stranke je definitivno prelomio da ne poziva pristalice na miting u Novom Sadu 25. aprila, kako je prvobitno planirano.

Aleksandar Vučić Foto: Aleksandar Dimitrijević

Aleksandar Vučić Foto: Aleksandar Dimitrijević

Po svemu sudeći, Vučić i rukovodstvo naprednjaka će se na veliku binu u centru Novog Sada popeti 26. aprila, dan pre zvanične godišnjice rada Vlade, pišu "Novosti".

Podsetimo, Vučić je ranije izjavio da je odlučio da otkaže miting da bi izbegao haos na ulicama, pošto je za 25. april DS zakazao kontramiting u Beogradu, a onda je poručio da će miting ipak biti održan samo se ne zna kada.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • misho Vreme: 07.04.2015 07:39h

    I ČUĆEMO DA JE DS KRIV ZA EKONOMSKO STANJE U ZEMLJI,PLJAČKU,POPLAVE,PAD HELIKOPTERA VS,EPIDEMIJU GRIPA,ODUZIMANJE ZARAĐENIH PENZIJA,PAD STANDARDA....A DA SU ONI NAPREDNI,SPOSOBNI SRBIJU IZVESTI IZ PAKLA,STRUČNI ZA NJENO DIZANJE U NEBESA I BOGOM DANI ZA VASKRSENJE PRAVDE,ISTINE,BLAGODETI.a pri tom zaboraviše da su na vlasti 3 godine,da ne osudiše ni jednog pljačkaroša,ni jednu mafiju,ni tadića na čijoj nesretnoj vladavini I lažnim obećenjima dođoše na tron.MITING IMA ZA CILJ POVRAT POLJULJANOG BIRAČKOG POVERENJA U NJIH.A ZA BIRAČE GREŠNI SU I ONI I OVI.I ONI I OVI IMAJU SVAKI SVOJE TAJKUNE,PLJAČKAROŠE KOJI SU REKETIRANI OD...SVIH VLASTI.I MAFIJE SU PODELJENE.I OVI I ONI IMAJU SVOJE PROSVETNE MAFIJE KOJE ŠTAMPAJU DIPLOME PO IZBORU I RAZLIČITOJ BOJI.NE DAO BOG DA NAPREDNJAČKI DOKTORAT ILI NAUČNI RAD BUDE ŽUT.I ZATO NARODE NA ZAPADU NIŠTA NOVO.MMF NEĆE ODOBRITI VRAĆANJE UKRADENIH PENZIJA,SMANJENJE PROCENTA POVEĆANJA CENE STRUJE.LAŽU VAS. ZNAČI MI NE ZAVISIMO OD KLIKE NA VLASTI VEĆ OD NEKOG IZ BELOG SVETA.robovlasnika.da,da srbija je robovlasnička zemlja I vi ste robovi sa pola hleba I čašom mleka dnevno.a onaj višek ide naprednim namesnicima koji se nakotiše poput najzverskijih zveri.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP