Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

RASIM LJAJIĆ UPORAN:

Moja stranka zaslužuje bolju poziciju u vlasti!

Autor: I. K. | 17.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 3

Potpredsednik Vlade i lider SDPS-a Rasim Ljajić juče je za “Alo!” poručio da nije ni u čemu pogrešio kada je rekao da njegova stranka zaslužuje bolju poziciju u raspodeli funkcija, iako je reakcija premijera i lidera SNS-a Aleksandra Vučića za taj Ljajićev stav bila oštra - nezadovoljni mogu odmah da napuste Nemanjinu 11!

Razlaz u najavi: Ljajić i Vučić

Razlaz u najavi: Ljajić i Vučić | Foto: FoNet

- Razgovaramo unutar koalicije o tome. Niti smatram da sam bilo šta pogrešno rekao, a još manje uradio. Posebno su besmislene tvrdnje da sam nešto nerealno zahtevao. Ipak, ove stvari su uobičajene unutar svih koalicija i mi o njima razgovaramo na dnevnoj bazi - izjavio je Ljajić.


O apetitima manjih koalicionih partnera i spremnosti SNS-a da im udovolji prvi je javno progovorio upravo Ljajić, koji je nedavno priznao da je više nezadovoljan nego zadovoljan i da su drugi ucenjivali, pa bolje prošli nego njegov SDPS. Vučić je na to odbrusio da članovi Vlade koji se u medijima žale da su nezadovoljni treba da izađu iz vlasti.
Poslednji komentari
  • Milovan Vreme: 17.07.2014 10:18h

    Priprema se Raaasim za neku novu koaliciju, tako da održi kontinuitet u svakoj vlasti. Nema u Srbiji vlasti bez Raasima.Za njega je sve prihvatljivo od ultradesnice do ultralevice.Hoće li neko pogledati tu diplomu iz Sarajeva?

  • Kekara Vreme: 18.07.2014 17:03h

    Gotovo Raaasime nisi mislio da te Vucic uzeo u koaliciju da bi poboljsao rad vlade!Nema vise slikanja kao pre , valda si svestan da ti ne gine sudbina Dinkica ,a i zasluzio s, bio si uvek tu samo da popunis broj!!

  • Bosnjak Vreme: 22.07.2014 14:35h

    Od 2 000 te godbio sam pristalica Ljajica borili smo se danonocno da pobedimo desnicarsku SDA i to je prvo uspelo bas u mojoj opstni Sjenici najveci razlog njegovoj podrsci je bio koalicija sa Djindjicem uz to je 2008 dosla jos podrska od Zukorlica i definitivno van Tutina je preuzeo vlast u cijeli Sandzak,njegovo licemjerstvo je prepoznato u sandzaku bas zbog koalicije sa Vucicom i tamo je izgubio na reitingu stime da se u Srbiju dobro prodo.Neda rasim stolicu ni zasta na svijetu a vama u Srbiji ce bacit prasinu u oci kako mu prijete ekstremisti u Pazaru zbog njegove realne politike te mu vi dajete iz sazaljenja glasove,samo naprijed neznate vi jos koje Rasim i jos nesto SDPS koalicija sa radikalima pa ko bi drugi to uradio

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP