Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

MANUO SE ESTRADE I VRATIO SE POLITICI

Mrkonjić: SPS dobija 20 odsto na izborima

Autor: Tanjug | 19.02.2014 - 08:57:00h | Komentara: 2

Potpredsednik SPS Milutin Mrkonjić izjavio je da će koalicija predvođena tom strankom na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima osvojiti 20 odsto glasova.

„Mrkonjića treba smeniti po  hitnom postupku zato što  sam se sa igračicama smrzao  ko pi*da, jer on nije završio autoput“

"Izbori su jedino merilo. Mnogi će se iznenaditi kad naša koalicija osvoji 20 odsto", rekao je Mrkonjić za današnji ""Kurir"" i dodao da ne veruje istraživanjima javnog mnjenja, prema kojima koalicija SPS-JS-PUPS ima 13 odsto podrške. On je dodao i da nikada nije verovao u takva istraživanja.
Odbacujući kritike lidera LDP Čedomira Jovanovića na račun predsednika SPS-a Ivice Dačića, Mrkonjić je rekao da su socijalisti sa Dačićem na čelu, u ovoj i prethodnoj vladi uradili mnogo, "toliko LDP i Čedomir Jovanović ne mogu da urade za 100 godina"" i dodao da mu njihova kritika ništa ne znači, već da je to samo dokaz koliko su "licemerni i nemoćni".

"SPS se menja na bolje i ide uzlaznom linijom. To je dokaz da smo postali velika stranka", naglasio je Mrkonjić.
Komentarišući to što SPS kritikuju i Boris Tadić i kabinet predsednika Tomislava Nikolića, Mrkonjic je upitao zar on da kritikuje Tadića koji je napustio stranku u kojoj je bio od osnivanja i dodao da on ne može da shvati takve dramatične promene ideologije i politike.

"Tadić je dva puta predsednik države, a mi (socijalisti) smo trpeli pritiske, pa niko nije napustio stranku, ali "Ivica je spasao partiju", rekao je Mrkonjić.
Što se tiče kritika iz kabineta predsednika Nikolića, Mrkonjić je rekao da ga čudi što je Toma dozvolio takve ispade svojim saradnicima.

"Ne može predsednik samo da deli ordenje", odgovorio je Mrkonjić na izjave savetnice predsednika Nikolića da je lider SPS "zabavljač".
Savetnica predsednika Nikolića Stanislava Pak je za jučerašnje "Naše novine", povodom Dačićeve izjave da predsednički izbori treba da se održe pre sledećih parlamentarnih, u prvi plan istakla njegov smisao za šalu.

"Predsednički izbori su za tri i po godine", rekla je Pak i dodala da Dačić "zabavlja" građane.
 
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 19.02.2014 16:16h

    Ти си Мрко пензионер и крај приче!Зато што вараш жену и то чиниш јавно не можеш да ишта више важно радиш у партији или не дај боже у држави?То што ти неко гледа кроз прсте ето ја ћу то питање да у СПС поставим!Ако ниси судски разведен онда ми не излази на очи?

  • gago Vreme: 20.02.2014 09:15h

    Bar u politici nije potrebna vijagra.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP