Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

GALANTNO

Mrkonjić: Tadiću, ja ću da ti platim vilu!

Autor: Kurir | 06.03.2014 - 14:52:00h | Komentara: 19

Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić spreman je da reši agoniju Borisa Tadića - da ga skući!

„Mrkonjića treba smeniti po  hitnom postupku zato što  sam se sa igračicama smrzao  ko pi*da, jer on nije završio autoput“

Mrkonjić - Uvek sam spreman da pomognem svojim predsednicima

Naime, vremešni ministar, jedan od retkih u Nemanjinoj 11 bez dlake na jeziku, u razgovoru za Kurir kaže da se nikad ne odriče svojih predsednika i da bi Tadiću, ako bi mu zatražio pomoć, pa čak i oko toga gde će da živi, uvek pomogao.
- On je bio predsednik, a ja nikad nikog, pa ni njega ne blatim. Ako bi mi zatražio pomoć, pa čak i oko toga gde će da živi, uvek bih mu pomogao. Svi znaju da u mom kabinetu stoje njegove fotografije, i ni kad je prestao da bude predsednik nije mi palo na pamet da ih skinem. Kao što stoji Slobina bista, stoje i Borisove slike, ali i Ivičine, Tomine, Vučićeve... Naravno, tu su i Anine - iskren je Mrkonjić.
I pored dobre volje, po svemu sudeći, ministar iz redova SPS neće morati sebi da pravi dodatni trošak jer je vrh DS odlučio da nastavi sa plaćanjem najma za vilu na Dedinju u naselju Diplomatska kolonija, u kojoj bivši predsednik stranke živi već izvesno vreme. Rentiranje luksuznog objekta demokrate košta 4.000 evra mesečno, a u trenutku kada je stranka bila u ozbiljnom finansijskom škripcu i kada im je račun bio blokiran, postojala je mogućnost da DS prestane sa izdržavanjem svog počasnog predsednika.

Boris Tadić

Boris Tadić | Foto: Mitar Mitrović

- Tu odluku je doneo vrh stranke na čelu s liderom Draganom Đilasom. Stranka se malo finansijski oporavila, odblokiran je račun, tako da će se naći i za zakup vile - kaže izvor našeg lista iz DS.
Tadića ucenili kirijom za vilu?
Kako saznaje Kurir, plaćanje astronomske kirije za stan nekadašnjem šefu vuče za sobom i određene obaveze, pa je tako Tadić pre nekoliko nedelja, uoči održavanja lokalnih izbora te stranke u Kikindi, morao da ode u ovaj stranački odbor i pruži podršku Jovanu Rodiću, kandidatu DS. Tadić je, navodi naš izvor iz DS, otišao u Kikindu po naredbi Dušana Elezovića, predsednika IO DS.
- On je podržao Rodića, čija pobeda je bila važna centrali stranke jer je njegov protivkandidat Ilija Vojinović, koji je inače i pobedio, predvodio stranačku struju koja je vodila ovaj odbor do pre dva meseca, dok ga Đilas nije raspustio - kaže izvor našeg lista i dodaje:
- Tadić je praktično bio ucenjen jer je IO, odnosno centralna stranke to tražila od njega kao protivuslugu da bi DS nastavio da mu plaća kiriju.
Inače, Tadić je svoju posetu Kikindi pravdao posetom Centru likovnih umetnosti, gde se održava simpozijum skulptura u terakoti Tera, ali nije objasnio zašto je došao na simpozijum baš tri dana uoči izbora, a ne neki drugi dan, s obzirom da simpozijum traje čitav jul.
Tadić: Nema smisla
Boris Tadić tvrdi da je u Kikindi bio isključivo da bi posetio vajarsku koloniju.

- U Kikindi sam bio isključivo zbog posete vajarskoj koloniji Tera, koja je jedna od najčuvenijih instutucija te vrste u svetu. Posetu sam dogovarao duže vreme i onda sam konačno imao priliku da je realizujem. Moj boravak u Kikindi nema nikakve veze ni sa kakvim izborima u tom gradu - rekao je Tadić i prekorio novinara Kurira rekavši: „Vaše pitanje nema smisla i nagađanje razloga m
Poslednji komentari
  • cokara Vreme: 06.03.2014 15:00h

    Nerazumem kako je Tadic proglasen za lopova a nema gde da zivi a SPS posten i moze da kupuje kuce lopovima.

  • Robespjer Vreme: 06.03.2014 15:24h

    Ne brinem se ja za Tadića, skućio se on za dva mandata. Vidim i članovi SPS-a imaju pare na bacanje, a nama pričaju svi da stežemo kaiš, a neko ima vilu koju plaća 4.000 evra mesečno. Boljitak za nas štednja za vas bio bi odličan slogan i Dačiću i Djilasu i Tadiću i Vučiću...

  • strucnost Vreme: 06.03.2014 15:33h

    Ako vam je bolje da vam psiholog gradi mostove i autoputeve onda nista...

  • minimalizam Vreme: 06.03.2014 15:35h

    Tadic je u politici samo da bi ziveo na racun naroda. Shvatio je da je finansijski puk'o i opet se vratio u politiku. Lepo Mrka kaze... Bolje je da svi damo po 10 din i da platimo Tadicu vilu i da se skloni iz politike, svi znamo da je on tu zbog manekenisanja po prijemima.

  • OtraVes Vreme: 06.03.2014 15:40h

    Nije mi baš jasno kako se nije skućio do sad. Pa skućio sam se i ja, a nisam bio predsednik. Socijalisti brinu o ljudima, pa samim tim i o bivšim predsednicima. Eto, neka mu kupi kuću ako hoće.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP