Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DAČIĆ NEGIRA VEZE S PERČEVIĆEM

Najbolje prolaze oni koji su protiv mene!

Autor: | 24.11.2014 - 07:30:00h | Komentara: 4

Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je juče da u pisanju medija o njegovim navodnim poslovnim vezama sa nedavno uhapšenim vlasnikom firme „Interkomerc“ Goranom Perčevićem postoje mnoge „materijalne neistine“ i da jedva čeka rezultate istrage, „jer nije u toku“.

Perčević i Dačić

Perčević i Dačić | Foto: A. Isaković

- Ja sigurno nisam nikome pomogao. Svi dobro znaju da najbolje u politici prolaze oni koji su protiv mene - kazao je Dačić gostujući na Televiziji „Pink“. On je rekao da je sa Perčevićem zajedno počeo političku karijeru u SPS-u, ali da je Perčević posle 5. oktobra izašao iz partije, kao i da je „Interkomerc“ počeo saradnju sa MUP-om još 1998. godine.


- U Novom Beogradu postoji prostor u kojem MUP drži svoj auto-servis. Godine 2006, Vlada je svojim zaključkom donela odluku da za 3,2 miliona evra smanji svoje učešće u vlasništvu „Interkomerca“ i da to postane vlasništvo MUP-a - kazao je on i naveo da je drugi deo zgrade koji je na istoj parceli tražio sektor za vanredne situacije i dogovor je u odnosu na 2006. godinu proširen i na tu zgradu.

- Perčević nije živeo u kosmosu ili na Marsu, on je živeo i radio ovde i radio sa svima. Njegova firma je bila jedna od uspešnih koje je hvalila i Privredna komora - naveo je Dačić.

DAČIĆ PRELOMIO:

Evo ko ostaje, a ko leti s funkcija u SPS-u!

- Potrebne su promene za novo vreme, kako programske tako i kadrovske i programske promene i promena imidža stranke. Nova politika za novo doba - rekao je lider SPS-a.

Potpredsednica SPS Dijana Vukomanović nakon kongresa partije 14.decembra neće ostati na toj funkciji, a pod znakom pitanja je i mesto Žarka Obradovića, koji je sada zamenik predsednika stranke.

Lider socijalista Ivica Dačić rešen je da “podmladi stranku, ali ni Vukomanovićeva, po svemu sudeći, neće ostati na mestu potpredsednika, gde bi mogao da je zameni Vladan Zagrađanin, nekadšnji direktor SPS-a“.

Najveće šanse za zamenika predsednika stranke ima Aleksandar Antić, ali ne treba isključiti mogućnost da na tu poziciju dođe i Branko Ružić, piše list, ukazujući da je, opet, “pitanje da li će Ružić uspeti da dođe na to mesto nakon opozicionog delovanja, koje je pokazao”.

Prema navodima Kurira, mesto potpredsednika zagarantovano je Slavici Ðukić Dejanović i Dušanu Bajatoviću.

Lider socijalsta Ivica Dačić rekao je za taj list da “mi imamo problema kako da obavimo taj kadrovski raspored, a da istovremeno zadovoljimo potrebe za promenama u SPS“.

- Potrebne su promene za novo vreme, kako programske tako i kadrovske i programske promene i promena imidža stranke. Nova politika za novo doba – rekao je Dačić i naglasio da je u tom smislu primeren nekadašnji slogan Saveza socijalističke omladine – “Menjajmo da nas ne promene”.

Poslednji komentari
  • Dok nije dockan Vreme: 24.11.2014 08:08h

    Dacicu, SRAMOTO SRBIJE. A nije manje kriv ni Vucic koji te vuce za sobom ko creva, al ti si samo slepo. Moja preporuka da te odstrani na vreme.

  • Stevan Vreme: 24.11.2014 08:55h

    Koliko vidim promene u SPS ce ici u tom pravcu da ce biti promenjeni samo novi kadrovi da bi se vratili stari. Zagradjanin, jel to onaj sa kofercetom?

  • Miša banana Vreme: 24.11.2014 10:14h

    Zamislite koga će ostaviti Bajatovića,najbogatijeg,najpoštenijeg, kad bi se zajebavali,kako ga nije sramota.Kada se i tašta družila sa Mišom bananom, mogao bi i bananu da unapredi u stranku.Šta reći,kada će ovaj čovek da bude najuren, ako ništa bar zbog stranih jezika koje nezna...

  • ana Vreme: 25.11.2014 01:02h

    s cim je on toliko zaduzio Vucica njega treba p..... motkom sto pre oterati

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP