Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SUKOB KLANOVA U VRANJSKOM SNS-U

Najurili poverenicu Foruma žena

Autor: V. Pešić | 10.03.2015 - 15:52:00h | Komentara: 1

Gradsko Povereništvo SNS-a u Vranju zvanično je obavestilo Nevenku Dimitrijević Savić da više ne može da obavlja partijsku funkciju poverenice Foruma žena.

Nevenka Dimitrijević Savić

Nevenka Dimitrijević Savić | Foto: RTV Vranje

U odluci koju je uspešna Vranjanka zvanično dobila 6. marta lokalni stranački čelnici Slaviša Bulatović i Goran Nikolić nisu obrazložili razlog njene neopozive smene.
Zbog smene Nevenke Dimitrijević Savić u vranjskom SNS-u su podeljena mišljenja zbog činjenice da je Forum žena jedan od najaktivnijih stranačkih saveta.

- Ne pripadam ni jednom stranačkom klanu.Samo sam angažovana za program,ideje i ciljeve SNS-a i politiku koju uspešno u Srbiji vodi Aleksandar Vučić. Ne znam gde sam i u čemu pogrešila. Ne znam da li je ovo hajka protiv jedne uspešne žene ili samo hir pojedinca. Ovakav potez je jako loša poruka našim ženama članicama SNS-a i gradjanima Vranja.
U savetima i mesnim odborima stranke realizovala sam preko 30 akcija,koje su bile izuzetno posećene i medijski propraćene. Forum ćena SNS-a uspešno je saradjivao sa drugim gradskim i opštinskim odborima i narodnim poslanicima -
navela je u saopštenju za javnost smenjena funkcionerka naprednjaka Nevenka Dimitrijević Savić.

U Vranju se nadugačko i naširoko raspredaju čaršijske priče da je smenjena funkcionerka bila na meti lokalnih moćnika i kažnjena zbog toga što je na svečanost posvećenu Danu maternjeg jezika u „Simpovom“ hotelu na Pržaru pozvala u goste i narodnog poslanika SNS-a iz Vranja advokata Dragana Nikolića.
Naprednjački moćnici u Vranju kaznili su uspešnu funkcionerku i zbog toga što sa fejsbuk naloga stranke nije uklonjena slika poslanika Dragana Nikolića,koji nije u dobrim odnosima sa čelnicima i članovima Povereništva u Vranju.
Poslednji komentari
  • Kosarah Vreme: 11.03.2015 11:17h

    Doprinos državnom budžetu - moja ideja. U svetu nigde ne postoji da jedan poslodavac daje dvostruka primanja zaposlenom. Samo u Srbiji. Čim neko na položaju ode u penziju, traži uhlebljenje u državnoj službi kao savetnik, menadžer ili... Na taj način, poslodavac (država) daje pojedincu (obično sa bliskim vezama sa vladajućim establišmentom - i bivšim i sadašnjim) dvostruka primanja - i penziju i platu. Nečuvena bahatost i ignorisanje mladih. Predlog: ukinite ili penziju ili platu dok traje takav angažman. I nemojte se zavaravati - takvih je mnogo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP