Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

MARIO MALETIĆ ZAPOSLIO DEVOJKU KOD SINIŠE MALOG

Napredna veza

Autor: Maja Keranović | 26.12.2013 - 16:25:00h | Komentara: 31

Mario Maletić, član Glavnog odbora i koordinator internet tima Srpske napredne stranke, kako tvrde upućeni, zaposlio je svoju devojku Draganu Simić u kabinetu Siniše Malog, predsednika privremenog organa grada Beograda.

Mario Maletić i Dragana Simić

Ljubav je najvažnija: Dragana Simići Mario Maletić

  • Mario Maletić i Dragana Simić | Foto:
  • Mario Maletić i Dragana Simić | Foto:
  • Mario Maletić i Dragana Simić | Foto:
  • Mario Maletić i Dragana Simić | Foto:
 

“Dragana je dala otkaz u Nišu, gde je imala bolje uslove rada. Prešla je
da radi u Beograd, na lošiji ugovor, zbog ljubavi”, tvrdi Maletić

Inače, Simićeva, kao i sam Maletić, negiraju da on ima bilo kakve veze sa njenim zaposlenjem. Dok Simićeva ne želi da kaže kako je dobila taj posao, Maletić ne ume da objasni kako mu je devojka uopšte došla do tog zaposlenja.

Simićeva, koja se nedavno iz Niša doselila u Beograd, tvrdi da njen izabranik nema veze sa njenim zaposlenjem, a o tome kako je dobila posao kaže da je to “njena privatna stvar”.

- Mario nema veze sa ovim. U kabinetu radim kao sekretarica, privremeno, do kraja godine. U Beograd sam prešla jer smo Mario i ja počeli da živimo zajedno. Kad je reč o tome kako sam dobila posao, to je moja privatna stvar i ne bih želela bilo šta da komentarišem - kazala je Simićeva kada smo je juče pozvali. Inače, na njenom Fejsbuk profilu stoji da radi u Srpskoj naprednoj stranci, da je završila novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu, kao i medicinsku školu u Nišu.

Mario Maletić tvrdi da nema veze sa zaposlenjem svoje devojke.

- Ja je nisam zaposlio. Ona se u Beograd doselila kada smo odlučili da počnemo da živimo zajedno. Dragana je pre toga radila u kabinetu gradonačelnika Niša. Planirali smo da dođe u Beograd i ona je došla. Dala je otkaz u Nišu, gde je imala bolje uslove rada. Prešla je da radi u Beograd, na lošiji ugovor, zbog ljubavi i tako. Ona ima kvalifikacije i iskustvo. Siniša Mali je taj koji odlučuje ko će raditi kod njega u kabinetu, a verujem da je Dragana angažovana zbog iskustva - kaže za “Alo!” Maletić, koji radi u kabinetu ministra pravde Nikole Selakovića.

Međutim, on nije umeo da nam odgovori kako mu je devojka, koja je doskora živela i radila u Nišu, došla do posla u Gradskoj upravi Beograda, to jest ko joj je taj posao ponudio.

Siniša  Mali

Siniša Mali | Foto: Dalibor Danilović

Grad: Privremeni i povremeni poslovi

U gradu navode da je sa Draganom Simić, u skladu sa Zakonom o radu, zaključen ugovor.
- Gradska uprava grada Beograda zaključila je ugovor o obavljanju privremenih i povremenih poslova sa nezaposlenom Draganom Simić, i to za poslove koji su privremeni i povremeni i po svojoj prirodi takvi da ne traju duže od 120 radnih dana u kalendarskoj godini, a odnose se na obavljanje studijsko-analitičkih poslova, kao i pružanje stručne pomoći i podrške predsedniku privremenog organa grada Beograda, za potrebe kabineta gradonačelnika Gradske uprave grada Beograda - stoji u dopisu našem listu koji je potpisao Nenad Todorović, zamenik načelnika Gradske uprave.

Poslednji komentari
  • Ja Vreme: 26.12.2013 17:07h

    Ma da, super, sve joj verujemo. Koliko beogradjana i beogradjanki u Beogradu nema posao?! Neophodno je da se u gradskoj upravi GRADA BEOGRADA zaposljavaju devojke "sa naglasak", sta ce nam u upravi Beograda Beogradjani...

  • mm Vreme: 26.12.2013 17:33h

    Kako bas ona da direktno i Nisa dodje i odmah da nadje posao, tu gde ga je nasla. Sve slucajno i regularno, aha.... a mi smo svi veverice.Znaci u Beogradu nema ni jedne sekretarice nego je ona specijalno iz Nisa dosla da radi ovde.A sta cemo mi jadni beogradjani koji smo rodjeni ovde i koji nismo niti hocemo da budemo clanovi politickih partija, kako mi da se zaposlimo, vec 3 pune godine brisem prasinu sa diplome jednog od najtezih i najcenjenijih nasih fakulteta, polako se skidaju slova sa nje, jos cu morati da placam da mi izdaju novu. STRASNO, TUZNO, ZALOSNO, nek su nam oni srecni i zaljubljeni, jedva cekam da dobiju dete, pa i njega da zaposle na neko lepo mesto.

  • Novak Vreme: 26.12.2013 17:34h

    Nije ova sa juga.Juznjakinje su lepe devojke.

  • stevan Vreme: 26.12.2013 17:56h

    dobar posao za loš posao, em na -samo- 120dana, treba tu komentar?

  • tito Vreme: 26.12.2013 18:02h

    Ma ovo je tek početak velikog sunovrata naprednjaka,tek ćemo čitati njihove mahinacije ,samo polako!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP