Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PANČEVO

Napredni stručnjak za penise primio i DS u koaliciju!

Autor: Tanjug | 20.06.2013 - 11:09:00h | Komentara: 5

U Pančevu je danas formirana nova lokalna vlast u kojoj je Socijalističku partiju Srbije (SPS) zamenila Demokratska stranka (DS), saopštili su na konferenciji za novinare čelnici nove vladajuće većine.

Dogovor o tome postignut je kasno sinoć, tako da će sada vlast činiti Srpska napredna stranka (SNS), DS, Ujedinjeni regioni Srbije (URS), Demokratska stranka Srbije (DSS), Liberalno demokratska partije (LDP) Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) i Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS). 

Nova većina u Pančevu

Nova većina u Pančevu | Foto: Wikimedia Commons

 "Do ove promene došlo je zbog toga što sa našim bivšim koalicionim parntertima iz SPS nismo mogli da postignemo dogovor o gradonačelništvu, a pretila je i blokada funkcionisanja lokalne samouprave", izjavio je Željko Sušet iz SNS. 
Na današnoj vanredni sednici skupštine grada Pančeva biće izabran Pavle Radanov iz SNS, od ranije poznat kao "doktor za penise", o čemu je Alo.rs već pisao.
Poslednji komentari
  • Бобан Милетић Бапси Vreme: 20.06.2013 13:48h

    Зашто нико неће да објави где има да се купи патентирана апаратура др Павла Раданова .

  • aca Vreme: 20.06.2013 15:56h

    Svi su omanuli sem DSS koji je jedini bio u pravu za EU.I moraju se nagraditit .

  • Nobody´s Fool Vreme: 20.06.2013 20:22h

    @Bapsi - dobija se na partijsku knjižicu u njihovim stranačkim prostorijama. Dragi Pančevci,čestitam vam gradonačelnika.Sada ,pod hitno, preimenujte barem jedan gradski trg u Trg Akire KUROsave.

  • Slavisa Vreme: 21.06.2013 00:37h

    Zaista nema smisla sto dajete ovakav naslov, a jos je ruznije sto vam pancevacki SPS dostavlja ovakve gluposti. Svi u Pancevu poznaju porodicu Radanov i radi se o najuglednijim ljudima u nasem gradu To su starosedeoci, postovani ljudi i njigovo prezime se u Pancevu izgovara sa velikim postovanjem. Patent o kome pisete je nesto sto je u sustini veoma dobro i veliki broj muskaraca je mozda postao srecniji posle koriscenja te sprave. Taj covek je makar nesto napravio u zivotu, a ovi iz SPS sto vam dostavljaju ovakve tekstove nisu nikada nista, osim sto su krali nas grad i sve pretvorili u cirkus. Puna podrska gospodinu Radanovu od nas Pancevaca!

  • ISTINA Vreme: 21.06.2013 07:37h

    Slavisa izgleda da ti je aparat pomogao i to je u redu,ali kakve veze ima porodica doticnog te je pominjes,osim ako nisi iz najuzeg dela porodice pa da malo podignes.,ili je cela porodica ucestvovala u pronalasku.Sad ce svaki muskarac iz Panceva biti supermen zahvaljujuci novom gradonacelniku,a tek clanovi SNS bice najveci svaleri.ZNA NAROD STA MU FALI ZATO SU I GLASALI ZA SNS

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP