Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DSS ĆE OSTATI BEZ ZAMENIKA PREDSEDNIKA OPŠTINE ČUKARICA

Naprednjaci čiste Sandine ljude!

Autor: M. K. | 03.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 3

DSS će ostati bez zamenika predsednika opštine Čukarica. Naprednjaci koji su trenutno u vladajućoj koaliciji sa DSS-om u toj beogradskoj opštini nameravaju da smene Uroša Jankovića, koji je nakon izbacivanja Andreje Mladenovića iz stranke imenovan za predsednika privremenog beogradskog odbora DSS-a.

Valjao Đinđiću, ali ne i aktuelnoj vlasti: Uroš Janković

Valjao Đinđiću, ali ne i aktuelnoj vlasti: Uroš Janković

Kako tvrde izvori „Alo!“, naprednjaci nameravaju da ostave na funkcijama samo one ljude koji su bliski i lojalni Mladenoviću, aktuelnom zameniku gradonačelnika Beograda, i tako pošalju poruku da za kadrove Sande Rašković Ivić nema mesta. Uroš Janković sigurno nije neko ko je blizak Mladenoviću.

On je nedavno i izabran za predsednika privremenog beogradskog odbora DSS-a, nakon što je Mladenović, koji je godinama vodio taj odbor, isključen iz stranke. Janković, koji je već 17 godina u DSS-u, 2001. godine radio je u kabinetu tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića, koga naprednjaci rado citiraju. Na poslednjim lokalnim izborima DSS i Janković, kao nosilac izborne liste, osvojili su 12 odsto u toj opštini. Inače, sedam odbornika DSS-a u Skupštini Beograda, osnivači kluba „Samostalni DSS“, izbrisani su iz članstva.
Poslednji komentari
  • mr Vreme: 03.07.2015 08:16h

    Ljigavci iz DSS ostaju verni SNS i formiraju interesnu grupu koja će da živi do prvih izbora i onda će da nestanu sa političke scene Srbije.

  • zoran Vreme: 03.07.2015 15:21h

    Bubašvabe im nisu ravne. Zaboravile program, ideale,narod koji živi sve gore pod SNSom, i odabrale fotelje i da budu alibi Vučiću da eto nije sam upropastio Srbiju. Nekadašnji nemušni portparol DSS Mladenović odjedom umislio da može biti lider. Ustvari egoističnoi štiti fotelju zamenika gradonačelnika Beograda i porodićni biznis.

  • Mikara Vreme: 03.07.2015 18:11h

    Sanda kad prvo nauci da bude dobar govornik onda neka prica o bilo kakvoj čistki, bilo gde, bilo kad i u bilo koj stranci a dok je DSS-a i doslednjih ljudi u njemu, ona nam nece prodavati maglu. Član sam DSS-a imam 23 god i odgovorno tvrdim da sam 20x bolji govornik od nje, spretniji i vispreniji da uradim i učinim dobro stranci i ovom narodu. To što se ona hvata za slavu svog dede i svog oca to "neka okači mačku o rep" daj da vidimo tebe gospoja, za čega si prvo sposobna osim za metode ludačkih razmera!?!? Pozz od Mikare iz Molovina

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP