Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PROZIVKE

Naprednjaci odgovaraju: Demokrate nepismeni i neznalice!

Autor: Tanjug | 09.08.2014 - 16:20:00h | Komentara: 0

Srpska napredna stranka i Demokratska stranka nastavile su danas "rat" saopštenjima, u kome naprednjaci navode da su demokrate, osim što su "lopovi i nesposobnjakovići", takodje i "nepismeni i neznalice".

Srpska napredna stranka

"Nismo znali da su ministri policije i pravde nadležni državni organ za kriminalca Bojana Pajtića, šefa vojvodjanskog režima, ali, evo, koristimo priliku da pitamo i ministre policije i pravde:

- Kada će nadležni državni organi u Srbiji obavestiti javnost koje su to moćne snage koje čuvaju Pajtića od krivične odgovornosti, i kada će gradjanima Srbije saopštiti koliko para je Pajtić pokrao iz Metals banke, pokrajinskih robnih rezervi i Fonda za razvoj?", navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci su poručili demokratama da ih, kada već pominju Etihad i JAT, treba podsetiti da su "na godišnjem nivou bacali 40 miliona evra poreskih obveznika, i da, osim što su štetočine, ne znaju ni ko su nadležni državni organi za kriminalne i korupcionaške radnje njihovog šefa, kriminalca Pajtića".

U prethodnom saopštenju DS navodi da SNS nema kapaciteta ni da shvati da ima apsolutnu vlast u Srbiji i da besmislena pitanja treba da postavi svojim visokim funkcionerima, a pre svega premijeru, ministru policije i ministru pravde.

"Sve su to kadrovi SNS, a upravo zbog toga se ispostavlja da su poslovi veka prevare veka", saopštila je DS odgovarajući SNS-u, koja je ranije danas zatražila od nadležnih da hitno i bez daljeg odlaganja odgovore na pitanje kako je Pajtić opljačkao Vojvodinu i ko sprečava da se utvrdi njegova krivična odgovornost.
Prethodno je DS ponovo zatražila od Vlade da objavi sve "ugovore, protokole, memorandume i druge akte u celosti", uključujući i ugovore koje su sklapale druge Vlade, vezano za projekte saradnje s Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP