Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OBRAČUN U GOSTILJU

Naprednjaci tukli lopatama neistomišljenike

Autor: Tanjug | 30.05.2015 - 17:02:00h | Komentara: 0

Članovi Srpske Narodne Partije iz Čajetine tvrde da su ih lopatom u jednom restoranu pretukli politički neistomišljenici iz redova SNS-a.

Ašovi

Ilustracija | Foto: Profimedia

Predsedniku Turističkog udruženja Gostilje Miroslavu Tucoviću i predsedniku Mesne zajednice Gostilje Ljubiši Todosijeviću, koji su članovi Srpske narodne partije, naneli su sinoć lakše telesne povrede aktivisti SNS u jednom lokalu u Gostilju, rekao je Tanjugu član Predsedništva SNP-a i predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović.
Stamatović je rekao da su Tucovića i Todosijevića aktivisti SNS napali lopatom, dodajući da su oni zadržani u Opštoj bolnici Užice na daljem ispitivanju. Incident je prijavljen policiji, a prema rečima Tucovića, tome nije predhodila nikakva svađa.
"U kafanu u kojoj smo bili Todosijević i ja upali su potpredsednik Mesnog odbora SNS-a Miloš Tanović i član SNS-a Vlade Cvetić, koji je nasrnuo na nas lopatom nazivajući nas pogrdnim imenima", kaže Tucović za Tanjug.
Prema rečima drugog povređenog, Ljubiše Todosijevića, sukob nema nikakve lične konotacije, već isključivo političke. Tenzije između naprednjaka i SNP-a u Gostilju postoje već neko vreme zbog neslaganja oko lokalnih problema. Ipak, ovako nešto neshvatljivo je da se dogodi, kaže Todosijević koji je zadobio povredu oka.
Milan Stamatović podseća da ovo nije prvi napad naprednjaka na članove ove partije. "Ovako brutalan napad nije zabeležen u novijoj srpskoj istoriji. Moja poruka SNS-u je da preduzmu nešto kako bi se sprečili dalji sukobi. Ako se ovo dešava sada šta da očekujemo u predizbornoj kampanji", kaže Stamatović za Tanjug.
Predsednik opštinskog odbora SNS u Čajetini Aleksandar Jeremić nije želeo da se izjašnjava o ovom događaju i najavio da će se naprednjaci sutra oglasiti saopštenjem.
Potpredsednik opštinskog odbora SNS u Čajetini Vladislav Rosić demantovao je danas da je bilo koji član te stranke učestvovao u sinoćnjem incidentu u Gostilju, kada su u tuči u kafani povredjena dva člana Srpske narodne partije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP