Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ODGOVOR

NDS: DS loše prošao zbog Đilasa, a ne odlaska Tadića!

Autor: Beta | 30.03.2014 - 19:52:00h | Komentara: 6

Nova demokratska stranka (NDS) Borisa Tadića saopštila je danas da je Demokratska stranka Dragana Đilasa ostvarila loš rezultat na izborima zbog ostanka Đilasa u DS, a ne zbog odlaska Tadića iz te stranke.

Tadićeva stranka je navela i da dogovori drugih stranaka "postoje samo u imaginacijama" rukovodstva DS.

NDS Đilas je ranije danas rekao da je DS imao loš rezultat na izborima jer je Tadić oštetio stranku napuštanjem DS-a samo 40 dana pre izbora i da će NDS sigurno ući u Vladu sa Srpskom naprednom strankom Aleksandra Vučića.

"DS i njeno rukovodstvo uspehe i neuspehe svoje partije toliko vezuju za odlazak Tadića, a svoju nepostojeću misiju na političkoj sceni za neke nepostojeće dogovore između NDS-a i SNS-a, da se postavlja pitanje ne samo koja je politika te stranke, već i čime ona pravda svoje postojanje i društveno-političku korist", navodi se u saopštenju NDS.
NDS je naveo da je Đilas govorio da je Vučić jedina svetla tačka postojeće vlade, a potom da je diktator.
"A istina je da ne samo da je Đilas želeo da sarađuje sa Vučićem, već je činio i konkretne poteze pokušaja približavanja Vučiću, da bi posle godinu dana udvorištva, a nakon smene sa mesta gradonačelnika i teškoća u pregovorima oko cene tokom prodaje svoje kompanije, odjednom preimenovao Vučića iz 'svetle tačke' u 'diktatora'", navodi se u saopštenju NDS.
Tadićeva stranka je ocenila i da Đilas nije u stanju da shvati svoju ličnu odgovornost za urušavanje DS-a, na koje je Tadić "upozoravao i koje je pokušavao da spreči do poslednjeg trenutka".
Poslednji komentari
  • Branko Vreme: 30.03.2014 20:54h

    Da nije bilo Beograda, DS ne bi osvojio ni 2% glasova, Djilasova politika se svodi samo na Beograd a ostali gradovi ne postoje. Ko zna koliko je para izvukao iz stranke..

  • Драгомир Vreme: 30.03.2014 21:54h

    А када ме баш брига ко је крив што је ДС пропао!ПРОПАО ЈЕ ЗБОГ ОБОЈИЦЕ!Спали сте на најниже гране да многи мисле на челу сас мене да вам је поклоњен цензус!ВАМА ЈЕ ПОКЛОЊЕН ЦЕНЗУС!Неко је погурао језичак на ваги и сада ћемо бити малтретирани вашим наступима у скупштини?Бићете конујструктивна опозиција која ће ,,жестоко,, да кретикује власт? Ето и сами видите да служите за зезанцију.А примаћете добре плате и ја само ћу се нервирам што вас за џабака издржавам?

  • Ljiki kikiriki Vreme: 31.03.2014 00:20h

    Tadic je prepolovio stranku. A on je to uradio zbog potpune samovolje Djilasa. Prema tome za odlazak Tadica kriv je jedino Djilas. Kao sto ce biti za odlazak Pajtica kriv a samim tim i za raspad stranke. Ovakvim odlivom i osipanjem nema sanse da predju cenzus.

  • Rade Vreme: 31.03.2014 03:09h

    DS,bez Tadica i svih koji su ga napustili nije propao, vec se pojacao. Otisli su svi zbog kojih je DS izgubio vlast. DS ce opet biti jak. Valjda ce prestati nemoralni MEDIJSKI LINC DS. DRZAVA MORA REAGOVATI. ZNA SE NA KOJE TABLOIDE SE MISLI.

  • Ivica Vreme: 31.03.2014 07:23h

    Dragomire ti si baš negativan očigledno. Dozvoli da vidimo kako će se stvari odvijati. Nikada ne može biti dobro da samo 1 stranka vodi sve. To smo imali ranije sa SPS-om pa se zna gde nas je to dovelo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP