Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

LIDER LDP-A PONUDIO SARADNJU I SRPSKOJ NAPREDNOJ STRANCI

Neću rat s Vučićem, neka nas vode najsposobniji!

Autor: Ekipa Alo! | 18.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 5

Lider LDP-a Čedomir Jovanović poručio je da neće da ratuje u predizbornoj kampanji, već da je spreman na saradnju sa predsednikom naprednjaka Aleksandrom Vučićem! U SNS-u juče nisu bili raspoloženi da komentarišu ovu Jovanovićevu ponudu.

Jovanović na  miting LDP-a  u klub  „Promenada“ došao sa porodicom

Jovanović na miting LDP-a u klub „Promenada“ došao sa porodicom | Foto: Saša Čolić

- To je moja poruka Vučiću i čitavoj zemlji. Neću da ratujem u kampanji da bih dokazao svoju vrednost, već da radim s vama. Ko god je spreman da radi, neka zna da će imati saveznika u poslu o kojem mi govorimo, ali ne partnera u koaliciji da bi se zemljom vladalo... Dosta je ratova, neka nas vode najbolji i najsposobniji, a kada budu važila takva pravila, zemlju ćemo voditi mi - istakao je Jovanović na izbornoj konvenciji u Beogradu. Prema njegovim rečima, vrednost politike LDP-a nije u idealima, već u činjenici da je vreme za nju i zato je 16. mart šansa koju će iskoristiti.


- Nasledili smo ogroman dug, penzionerima smo dugovali 36 penzija, ali smo rešili taj problem i zato je srušena naša vlada. Vreme je za LDP jer su svi drugi probali više puta i nisu uspeli, nemamo šta da izgubimo, osim naših života - rekao je Jovanović i poručio građanima da se „ne plaše onoga što je šef socijalista Ivica Dačić rekao juče u Novom Sadu“.
- Neka se ne plaše, neće ih pojesti reforme, već ekonomska beda - naglasio je on.

Željko  Ožegović,  kandidat  LDP-a  za  gradonačelnika

Željko Ožegović, kandidat LDP-a za gradonačelnika


Jovanović je kritikovao one koji su, kako je naglasio, opljačkali zemlju preko „Galenike“ i banaka i dodao da narod ne mogu da vode neradnici i najnesposobniji. On je istakao da je SPS bio na vlasti do 2000. i od 2003. do danas, da nije dao ništa novo i da umesto kampanje sada pevaju, a kada ne pevaju, vređaju.

DS, dodao je, treba prvo sebe da dovede u red, SNS je dve godine na vlasti, a za kombinaciju sa SPS-om i sami kažu da nije bilo dobro.
- Zato je vreme za LDP - ponovio je Jovanović.

Kandidat LDP-a za gradonačelnika Željko Ožegović izneo je svoj program koji će sprovesti ukoliko bude izabran za gradonačelnika, kao prioritete naveo je bezbednost, zapošljavanje, razvoj kulture i program „Beograd kulturna prestonica Evrope do 2020. godine“, a nije zaboravio ni kuće ljubimce.
- U ovom gradu žive i mnogi kućni ljubimci i radićemo na stvaranju uslova za njihov normalan život - rekao je Ožegović.

Dragan  Marković

Dragan Marković | Foto: Beta

Palma: Čedo, idemo na poligraf!

Povodom izjave Čedomira Jovanovića da je Draganu Markoviću Palmi uvek neprijatno kada se pomene ubistvo Milana Pantića, novinara iz Jagodine, predsednik Jedinstvene Srbije oglasio se otvorenim pismom u kojem ističe da mu jeste neprijatno kada se pomene ubistvo Pantića „jer je on iz Jagodine i neprijatno mi je kada se pomene bilo koje ubistvo i bilo gde na svetu“.
- Zahtevam od institucija da Čedomir Jovanović i ja odemo na poligraf i da odgovaramo na sva pitanja o onome što smo do sada radili - napisao je Palma i zatražio da Jovanović odgovori na pitanja o vezi sa zemunskim klanom, kao i „ko je dao nalog da se ubiju Šiptar i Kum“ i „gde su pare od otmica i drugih prihoda u Srbiji koje su uzeli Šiptar i Kum“.

Poslednji komentari
  • Никола Vreme: 18.02.2014 10:20h

    До јуче се пљували,сад се воле? Србијо имаш избор-Двери-млада Србија!

  • Robespjer Vreme: 18.02.2014 17:27h

    Čedo gde ti je doslednost? Pa zar nije LDP najbolji a svi ostali veze nemaju. E moj Čedo i ti se prodao za neko ministarstvo, vreme je i ti da ministruješ jel? Teško ćeš ti Čedo preko crte, tvoji glasači baš i ne vole bivše radikale. Bolje da glasamo koga bismo voleli da bude uz SNS, nego ovako svaki dan slušam ulizivanje Čede Vučiću, pa onda Borisa Klunija Vučiću, pa Dačića kako kaže da je on prava žena za Vučića, pa čitam kako Djilas mrzi Vučića, i onda se pojavi koji tekst kako Dinkić hoće da ulaže u poljoprivredu, otvori nova radna mesta i malo nam popusti kaiš...

  • Vladimir Vreme: 19.02.2014 06:43h

    Pogledajte Cedu ha ha !!!!!!!!!!!!!!!!!! Vratio se "korenima", obuco covek starke !!!!!!! Kasno je Cedo, vuk dlaku menja ali cud nikada..... nego da ti malo propevas u policiji posle izbora odakle avioni, kamioni, bahato ponasanje.......

  • dejan Vreme: 19.02.2014 16:46h

    Cedomire komarcu

  • momazver Vreme: 20.02.2014 08:13h

    Vucicu..NI ZA BOGA MILOGA.....mali je pokvaren ko mucak..EJ...kad su ga ODBILI i Djilas i Tadic/demokrate/..*provalili* su ga da je nudjenjem *udruzivanja* stranaka zapravo hteo da ih preuzme u postavi ,naravno, na celo istih...sto garantovano nije njegov plan ,vec instrukcija, ali i Tadica i Djilasa su instruirali isti,..i oni su pazili na casu tako da su taj ispit polozili. Nemoj ti Vucko da padnes na tom ispitu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP