Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREMIJER IVICA DAČIĆ ZA “ALO!“

Nemamo dogovor s Danom!

Autor: S. V. | 26.01.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Danica Drašković definitivno više neće biti član UO NIS-a zarad eventualne podrške SPO vladajućoj koaliciji, kako su neki mediji objavili! Premijer Ivica Dačić i prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić u izjavi za “Alo!“ tvrde da prvi put čuju da je vladajuća koalicija sklopila nagodbu sa strankom Vuka Draškovića.

Nikad čuli za  Danin slučaj:  Ivica Dačić i  Aleksandar Vučić

Nikad čuli za Danin slučaj: Ivica Dačić i Aleksandar Vučić | Foto: Miloš Perić

Dačić se zapitao i ko protura takve dezinformacije.
- Nismo se ništa nagodili, prvi put čujem za tako nešto. Nikome ništa nisam obećao - tvrdi premijer.


Neki mediji su juče objavili da je postignut sporazum da se odloži odluka doneta ranije o smeni supruge lidera SPO Vuka Draškovića sa mesta člana Upravnog odbora NIS-a, a da je deo te trgovine i podrška SPO gradskoj vlasti u Novom Sadu, koju čine SNS i SPS. Navodno je sve bilo dogovarano u zamenu za podršku u vladi, ali i Skupštini Srbije ukoliko se dogodi da treba da se namakne neophodna većina.

Ipak leti  iz NIS-a

Ipak leti iz NIS-a

Dana bez komentara!

U nameri da čujemo i drugu stranu, juče smo pozvali Danicu Drašković. Međutim, čim smo se predstavili, odmah je prekinula vezu, ne sačekavši ni da joj postavimo pitanje.

Vučić u izjavi za “Alo!” kaže da prvi put čuje za takav aranžman.
- Niko sa mnom nije razgovarao, ni iz SPO, ni ta gospođa, koju inače poštujem. Koliko znam, ona nije član UO NIS-a, a što se tiče Novog Sada, mi tamo već tri meseca imamo vlast koja odlično funkcioniše - dodaje prvi potpredsednik vlade.


Zanimljivo je i da se većina kadrova SPO koji su postavljeni na rukovodeće funkcije još u prethodnoj vladi i dalje nalazi na istim pozicijama. Tako, recimo, Daničina prijateljica Snežana Miljanić ostala je na čelu Beogradskog sajma, bivši zet Vladan Skadrić je još uvek u “Skloništima Srbije”, a brat od ujaka Veselin Jovičević na čelu hotela “Slavija“, sestrić Nikola Plamenac član je Državnog veća tužilaca, a drugi sestrić Marko Plamenac načelnik Centra za obuku Makiš MUP-a Srbije.
Pored njih, i funkcioner SPO Milovan Perišić i dalje je direktor “Jat apartmana”. Vlada Srbije je pre dva dana sa mesta direktora Direktorata civilnog vazduhoplovstva smenila Nebojšu Starčevića, koji je na tu funkciju, kao kadar SPO, imenovan 2009. godine. Zanimljivo je da je u toj kompaniji, kao što je „Alo!“ već pisao, za protekle četiri godine zaposleno na desetine rođaka i prijatelja porodice Drašković.
Poslednji komentari
  • borjanka Vreme: 26.01.2013 13:20h

    Da li Je moguce da cak NI ALO nece da objavi da draslpviceva prima u nisu 5000 eura I tako vec 4 sto je ukupnp 240000 samo za mesecne naknade. Na svakok sednici uo ucenjuje I trazi sponzorstva za svoje firme da bi.glasAli. Pitajte milosavlkevoca ds o martinovica sps koji su u uo predstavnoci vlade I primaju PO 35000 din.a.danica kao predstavnik drzavnog kapitala mesecno 5000eura i'm

  • DSV Vreme: 27.01.2013 15:45h

    Pa Novi Sad je upeavo pROMENIO VLAST da Bi dana ostala tu! Auuuuu Dano i SPO i vama dodjose crni dani . Konobar KUSUR MOLIM!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP