Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

LIDER LDP-A PRVI U VLADI NA KANABETU KOD VUČIĆA

Nemamo šta da izgubimo sem budućnosti naše dece!

Autor: M. Dakić | 23.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 7

Predsednik LDP-a Čedomir Jovanović prvi je od stranačkih lidera juče došao u Vladu Srbije na razgovore „oko važnih državnih pitanja“ na koje je opozicione predstavnike pozvao prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić.

Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović | Foto: Emil Čonkić

Jovanović je nakon jednosatnog sastanka u Nemanjinoj 11, kao glavnu poruku izneo da je u Srbiji neophodno raspisati izbore odmah nakon otvaranja pregovora sa Evropskom unijom, što se očekuje do januara 2014. godine


- Razgovor s Vučićem za mene je potvrda da su svi u Srbiji u istom čamcu i da političke stranke moraju jedne s drugima da razgovaraju, kako bi se dogovorile o elementarnim političkim pitanjima, a ne da se dobacuju kroz TV duele. I Vučić i ja imamo dovoljno godina i iskustva da ne bismo smeli da ignorišemo ono što razume svaki normalan čovek u Srbiji, ono što je tako očigledno.
Nemamo mi mnogo šta da izgubimo u ovoj zemlji, osim budućnosti naše dece - poručio je Jovanović i kao tačku dogovora sa vicepremijerom naveo pitanja oko ekonomske situacije u zemlji. On je preneo da mu je lider naprednjaka rekao da očekuje da se do kraja godine u parlamentu nađu ekonomski zakoni koje LDP traži, ali i da smatra da je važno sprovesti kosovske izbore u atmosferi mira, uz osiguranje bezbednost Srba u južnoj pokrajini.

- Prioritetne teme su ekonomija, političke reforme, promena organizacije zemlje, što je nužno izvesti kroz rad na novom ustavu, iskrena i trajna evropsku orijentacija, nova politika prema regionu...Mnogo tema, previše za jedan razgovor, nastavićemo da radimo - dodao je lider LDP-a.
Poslednji komentari
  • Goran Bogicevic1 Vreme: 23.10.2013 07:33h

    Svi se slazu da je Srbija u zadnjih godinu dana ubrzala svoj pristup EU,da se posteno radi da bi se Srbija smestila tamo gde geografski i istorijski pripada a to je Evropa.Naravno pre toga treba jasno postaviti konsenzus,nacionalni interes i krenuti ovim putem koji vlada vec trasira.Upravo Vucicevi razgovori sa predsednicima opozicionih stranaka ima za cilj stvaranje tog konsenzusa..

  • borchaSRS Vreme: 23.10.2013 08:42h

    Pa sad zarad buducnosti tvoje djece treba zrtvovati buducnost tudje djece, kaze neko ko je iz poderanih starki obukao odjelo od 10000 evra.

  • duda Vreme: 23.10.2013 08:51h

    Budućnost moje dece i običnog postenog naroda koji bukvalno zivi od svoje plate (ako je ima) davno je izgubljena, tvoje dece nije, vi ste se debelo obezbedili svi i za unučiće i za praunučiće pa i ovi na vlasti, predsednik Nikolić je sam izjavio da je materijalno i finansijski obezbedjen a kako je to uspeo samo od poslaničkih plata da iskoluje dva sina i sve sto ide uz to, to on zna, unazad 20.tak godina (strasno veliki period) napravili ste u Srbiji bogatase da je za njih Berluskoni naivan, da oni sa Beverli hilsa i ne znaju da imaju konkurenciju u jednoj jadnoj i gladnoj Srbiji gde mnoga deca imaju jedva dva obroka na dan, a drugi dve tri kuće samo po Srbiji. Koliko god da A.Vučić priča o stednji ne vidim da udara tamo gde treba, na Dedinju se ne seče struja, estrada ne plaća porez, samo se sirotinja dere. Iz ove zemlje je Čedo otislo sve sto je moglo, zao mi je sto sma 2000. dok sam bila mladja verovala u nesto boljej i moja deca su tu gde jesu - niko i nista!!!

  • Slavisa Vreme: 23.10.2013 09:38h

    Buducnosti nase dece???? Kako ga nije sramota da prica o tome ma o bilo cemu netreba da prica.Ja gledam kako cu prehraniti decu jer ste zadnjih 12 godina sve upropastili.Imao sam posao,platu a sad nista. Sram ga bilo da on pogotovo on nema prava da prica o bilo cijoj deci.

  • Djura_cenzura Vreme: 23.10.2013 10:00h

    Pa na to si trebao misliti kad si pravio svoju decu dok su ti stražu u tom poslu držali obezbeđenje o trošku naše dece. Alei ne bojim se ja , obezbedio si i onu tvoju sa strane.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP