Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

RAZLAZ

Nenad Prokić napustio LDP!

Autor: Beta | 03.11.2012 - 16:25:00h | Komentara: 8

Dosadašnji funkcioner Liberalno demokratske partije (LDP) Nenad Prokić podneo je danas ostavku na mesto u Glavnom odboru i na članstvo u stranci.

U pismu poslatom agenciji Beta, Prokić je naveo da ostavku podnosi zbog vređanja na nacionalnoj osnovi člana Glavnog odbora LDP-a Hakije Eminovića iz Medvedje, na poslednjoj sednici Predsedništva stranke 2. novembra.

Nenad Prokić

Nenad Prokić | Foto: Dimitrije Goll

 Prokić navodi da su zbog vređanja Eminovića dva člana Predsedništva iz protesta napustila sednicu, dok "preostalim članovima, njih dvadeset i osam, to nije predstavljalo bilo kakvu smetnju, pa su ostali na sednici". 

On je dodao da je u članstvo Glavnog odbora ionako kooptiran bez pristanka.
Prokić je 30. oktobra objavio pismo pod naslovom "Umesto govora na Glavnom odboru LDP-a" u kojem je oštro kritikovao predsednika stranke Čedomira Jovanovića zbog liderske samovolje i ocenio da je stranka u
veoma lošem stanju.
"LDP je u veoma lošem stanju. Oštrica LDP-a, po kojoj je bio prepoznatljiv, sasvim se istupila. Moramo ponovo da pronađemo politiku, jer smo je izgubili", naveo je Prokić u pismu "običnim clanovima" LDP-a i dodao da nema više procepa između LDP-a i drugih stranaka, a procep je osnov svake demokratije.  
Poslednji komentari
  • novica952 Vreme: 03.11.2012 20:56h

    Ovo nema kraja sa Prokićem i njegovim već bivšim LDP, kako dani prolaze sve će se više otkrivati prljav veš i međusobne optužbe Prokića i pojedinih opštinskih odbora sa jedne strane i centrale i oni koje bezrezervno pdržavaju svoga šefa. A Čeda mudro ćuti i kad je potrebno razjašnjenje istura ponekog svog jurišnika sa demantijem a isti se bavi viskom politikom i napadima na vladu i državu.

  • mile Vreme: 04.11.2012 12:28h

    Не могу да верујем да се Прокић нашао у друштву Чеде. Понижење је за сваког нормалног човека да буде у близини тог недовршеног бића, а да га имате за вођу је крах достојанства и било које човечне одлике.

  • nedjo Vreme: 04.11.2012 22:19h

    aj zdravo ba!

  • Milanili Vreme: 06.11.2012 14:16h

    LDP je u veoma losem stanju. Ostrica LDP-a, po kojoj je bio prepoznatljiv, sasvim se istupila.Sa Jovanovicem na celo stranke LDP nema buducnost...

  • Elektra Vreme: 06.11.2012 14:16h

    Dok Ceda kritikuje one koji su bolji od njega,clanstvo mu se smanjuje...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP