Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SASTANAK

Nikolić danas sa
potpredsednikom SAD!

Autor: Tanjug | 18.03.2013 - 11:35:00h | Komentara: 4

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je da će danas u Rimu razgovarati sa potpredsednikom Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Džozefom Bajdenom, na zahtev SAD i naglasio da će svaki pritisak smatrati nepristojnim načinom razgovora.

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić | Foto: Vesna Lalić

- Očekujem razgovor i svi koji me poznaju, a bave se politikom, znaju da poštujem svakog sagovornika i da sa mnom nema razgovora na način koji nije pristojan, rekao je Nikolić i istakao da je povoljna okolnost što će do razgovora sa Bajdenom doći u Rimu, pošto će obojica u Vatikanu prisustvovati ustoličenju novog pape.

Državna delegacija Srbije, koju će predvoditi predsednik Nikolić, boraviće u Rimu i Vatikanu 18. i 19. marta, saopštila je pres služba predsednika Srbije.


Delegacija Srbije prisustvovaće u utorak u Vatikanu svečanoj misi povodom ustoličenja novog poglavara rimokatoličke crkve pape Fransisa.

Džo Bajden

Džozef Bajden | Foto: AP

U delegaciji koju predvodi predsednik Srbije Tomislav Nikolić je i ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić.
 
Poslednji komentari
  • Ostoja Vreme: 18.03.2013 11:56h

    Tomu su na vlast doveli deca i unuci Čuvara revolucije Crnoruki po nalogu Komiteta izabranih. Tomi se ne treba čuditi on je kamenorezac iz Bajčetine. Toma je po svom životno opredelenju okrenutka kriptama, ka memli, zagrobnom životu, ka svetu mrtvih, po tom osnovu je i selektiran. Toma je marioneta crnorukih koji nas zamajavaju sa njim dok nas iznutra kradu, a spolja prodaju. Moramo pomlatiti Crnoruke i postaviti namesnika ili nas neće biti!

  • zexxx Vreme: 18.03.2013 14:32h

    Ostoja iz Kovina?

  • Beograđanin iz dijaspore Vreme: 18.03.2013 14:50h

    Alo, O´Stoja! Taj Toma je jedno obično, neobrazovano seljače koje voli da pozira pred TV kamerama, glumeći kako kobajagi razgovara sa strancima. Samo na kom to jeziku, valjda onom svetskom kojim se govori u Bajčetini? Da je živ Jovan Sterija Popović mogao bi po bračnom paru Nikolić da napiše nove "Pokondirene tikve" kako bi gladni Srbi imali bar malo razloga da se nečemu smeju! Toma ne razume Eštonku a verovatno ni tumača kako treba pa lupa u ploču, dok Ivica urada u klin govoreći njet, nema još dogovora sa Tačijem. Ovo je žalosno-smešno, a za oboje pa i za Srbiju bi bilo bolje, da su ostali u svojim selima. Tamo bi možda bar nekome ili nečemu koristili -ovako služe za sprdanje i u Srbiji i na Zapadu!

  • Werat Vreme: 18.03.2013 16:12h

    Ma smesan covek Jos je utripovo da odlucuje o necemu.Tuzno nemoze tuznije biti,ios kad vidim prvu damu sa belim rukavicama .Uostalom za svakog ko ie isao u SAD Toma je govorio da je izdajnik ,jer ide po naredjenje kod onih koji su bomgardovalin Srbiju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP