Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

TOMA CEPA NAPREDNJAKE

Nikolić formira svoju stranku!?

Autor: Alo.rs | 14.06.2015 - 23:35:00h | Komentara: 5

Deo odbornika SNS u Gornjem Milanovcu formirao je svoju grupu koja se zove "Pokrenimo Gornji Milanovac - Tomislav Nikolić". Formiranje liste koja u nazivu ima ime Tomislava Nikolića, iako on već nekoliko godina nije na čelu stranke, pokušaj je pristalica predsednika Srbije da povrate svoj uticaj i da pokušaju da pocepaju stranku.

Tomislav Nikolić

Tomislav Nikolić hoće da napravi svoju stranku? | Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Nikolićev plan je, po svemu sudeći, da napravi svoju stranku.

- U Gornjem Milanovcu se to i desilo. Grupa odbornika je u lokalnom parlamentu napravila svoju grupu pod imenom "Tomislav Nikolić". Oni se javno hvale da će ubrzo njihova "grupacija" biti veća, odnosno da će čak imati više pristalica. Oni vrbuju one članove koji su nezadovoljni jer nisu uspeli da se okoriste o vlast i ućare deo kolača. A plan Nikolićeve struje u SNS je da se što više odbora pobuni, kažu izvori za "Kurir".

Potpredsednik SNS Goran Knežević rekao je da je "cepanje" stranke prejaka reč, ali da se primerima poput Gornjeg Milanovca šalje loša poruka članstvu, dok je Zorana Mihajlović rekla da je pravo svakog da se organizuje.

- Ne znam da li su grupa građana ili nešto drugo. Ali šta god da su, neka ih. Za SNS je važno da i na lokalu radi i sprovodi reforme koje cela Vlada pokreće. A odvajanje bilo koga iz SNS znači da im nije bilo mesto u stranci, rekla je Mihajlović.

Poslednji komentari
  • Milanovcanka Vreme: 15.06.2015 02:03h

    Odbornicka grupa Pokrenimo GM-tomislav Nikolic formirana je 2012. i nosi naziv liste sa izbora 2012. Molim vas da pre nego napisete vest koja to u stvari i nije proverite informacije i neimenovane izvore. Za ovo slucajno znam da nije tacno, mogu misliti sta nam se sve servira na ovaj nacin.

  • alo Vreme: 15.06.2015 07:41h

    O CEMU PRICAMO. TROSADZIJA KOJI SVE VISE TROSI SA SVOJOM ZENOM DRZAVNE PARE , PA NIJE NI CUDO STA SMERA. UPROPASTIO JE DRZAVU.

  • lilit Vreme: 15.06.2015 10:48h

    Da mu neme Vučića, sada bi skupljao šljive i pekao rakiji u svom selu...

  • Рашо Vreme: 15.06.2015 10:57h

    Вучићу, одмах под хитно, обави директан разговор са овим човеком и разреши ову дилему. Мој ти је предлог одмах избори, у што скоријем року. Како кажу наши стари или пуковник или покојник. Мислим да би ти из свега изашао као пуковник, много јачи и много ЧИСТИЈИ. Ово је за тебе сада баласт који ти уопште није потребан. Народ би те гледао и као часнијег и поштенијег.

  • sns Vreme: 15.06.2015 14:28h

    Tako i treba vučiću kad je u stranku doveo lopove,primer opstina srbobran u stranci olos do olosa i lopov do lopova...TOMO UZ TEBE JE NAROD

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP