Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

BRUTALNO

Nikolić: Sa Dačićem nije sve u redu!

Autor: M. Keranović | 30.08.2014 - 14:45:00h | Komentara: 6

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uveren je da bi ubedljivo pobedio na narednim predsedničkim izborima i da mu aktuelni ministar spoljnih poslova i lider socijalista Ivica Dačić nije konkurencija.

Tomislav Nikolić izvređao Ivicu Dačića

Tomislav Nikolić izvređao Ivicu Dačića | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Nikolić je odgovarajući na pitanje Federalne Televizije, da li je tačno da mu je Dačić najozbiljnija konkurencija na narednim predsedničkim izborima, upitao: „Da li stvarno mislite da on može da mi bude konkurencija?”.


Predsednik Srbije je kazao i da ne potcenjuje i ne ponižava ljude, da bi potom

Vučić: Nema krize


Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne postoji kriza Vlade i da sa šefom diplomatije Ivicom Dačićem sarađuje na najbolji mogući način. Komentarišući izjavu potpredsednika SNS-a Nebojše Stefanovića da očekuje da premijer raskine saradnju sa socijalistima posle Dačićevih „medijskih ispada“, Vučić je rekao da ga ne zanimaju stranke i da neće da priča o nekakvim sukobima, obrčunima i svađama.
- Nisu mene građani birali da se volim sa ovim ili onim, pa ni sa Dačićem. Sa njim sarađujem na najbolji mogući način u interesu države. I tačka na svaku dalju priču - rekao je Vučić.

naveo: „Ali ako u drugoj godini mog mandata neko počne da priča da će biti predsednik Srbije, onda nešto s njim nije u redu”.

Uveren je, kaže, da će njegov mandat trajati onoliko koliko to Ustav Srbije predviđa zato što o tome koliko je on dobar ne odlučuje nijedan pojedinac, niti politička stranka već građani na referendumu.

- A pošto ja najviše putujem Srbijom, ja vrlo dobro znam da bih danas ubedljivije pobedio nego na prethodnim izborima - ubeđen je Toma.

Ivica Dačić ćuti na Tomine prozivke. Naime, on juče nije odgovario na naša pitanja tim povodom. Međutim, prozivke od strane šefa države Tomislava Nikolića na račun lidera socijalista juče nije želeo da komentariše ni Novica Tončev, funkcioner SPS-a. Upitan kako razume Nikolićevu izjavu, Tončev je samo kratko rekao: „To neću da komentarišem“. Međutim, za razliku od Nikolića on veruje u Dačićevu pobedu na predsedničkim izborima.

- Mi uvek idemo na pobedu. Ne bih bio u SPS-u da ne mislim tako - kaže za „Alo!“ Tončev.
Poslednji komentari
  • Lune Vreme: 30.08.2014 22:55h

    Hm,hmm..moz da bidne al nemora da znaci..."“Kažite nekad Rusija, neće vam ništa biti, kažite i Balkan i neku drugu reč. Niste valjda toliko postali mutavi da ne znate nikakvu više reč izgovoriti od EU. Nemam ja ništa protiv EU, samo EU ima mnogo svojih problema, jada i belaja. Nemojte misliti da su čitav svet, Putin i Rusija ludi i blesavi, a samo ste vi, Crnogorci i naši Šumadinci pametni…”, naveo je vladika, prenose Vijesti."

  • MIROSLAV Vreme: 31.08.2014 19:38h

    SVAKA TI JE NA MESTU VLADIKO,BOG TI DOBRA DAO I JOS TAKVIH RECI GOVORIO I OVO SRPSTVO U ZASTITU UZEO,I VODIO PUTE PRAVOSLAVLJA I RUSKOG NARODA,JER OVI ZABLUDELI OVNOVI ,NEMAJU POJMA STA RADE I U KOJI CORSOKAK SRPSKI ZABLUDELI NAROD VODE.

  • dida dedic Vreme: 01.09.2014 08:00h

    Posto su nasi politicari izgubljeni u vremenu i prostoru,i samo rade za svoje stranacke interese,VLADIKO,spasi ovaj narod od propasti,i OCISTI SVOJE REDOVE...

  • sima Vreme: 01.09.2014 15:37h

    Neosporno je da je Dačić, trenutno, najači političar na Srpskoj sceni. Ako ne bude nekih lomova, više je već sigurno da će na sledećim predsedničkim izborima pobediti. U Srbiji trenutno nema pododnije ličnosti za tu funkciju. Svi ostali su bar stepenicu iza.

  • žika Vreme: 01.09.2014 15:48h

    Više je već sigurno da će Dačić biti budući predsednik Srbije.Ni EU nebi imali ništa protiv.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP