Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

"SRBIJA IMA PONOS"

Nikolić: Ugrozićemo put ka EU zbog Kosova!

Autor: | 17.08.2013 - 16:08:00h | Komentara: 12

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da je Srbija na putu za ulazak u Evropsku uniju, ali da je upornošću da ne prizna nezavisnost Kosova spremna da ugrozi taj put, "koji jeste naša budućnost, ali postoji nešto što se zove ponos".

Nikolić: Vojska mora nastaviti da se usavršava

Nikolić: Srbija ima svoj ponos! | Foto: Beta

"Srbiju očekuje period razvoja i prosperiteta, nalazimo se na putu za ulazak u EU, toliko smo uporni da ne priznamo nezavisnost Kosova da smo spremni da ugrozimo taj put, koji jeste naša budućost, ali postoji nešto što se zove ponos", rekao je Nikolić tokom razgovora sa predsednikom Fondacije
"Barak Obama" Abongom Malikom Obamom i delegacijom Balkanskog kluba mira, na čelu sa Osmom Vatrešom.
Obama je ocenio da je važno ono što nam je zajedničko, jer je to ključ mira i stabilnosti, na šta je Nikolić izrazio nadu da nećemo morati da propagiramo mir na Balkanu, već da živimo u njemu.
Vatreš je pohvalio zalaganja Nikolića, navodeći da je u kratkom periodu pomerio Srbiju sa mrtve tačke. To je i stav i Abonga Obame, naroda Kenije i cele porodice Obama, saopštila je Nikolićeva Služba za saradju sa medijima.
 
Poslednji komentari
  • Виде Даничић Vreme: 17.08.2013 16:39h

    Наша будућност је извире из прошлости: из Старе Србије, из Косова и Метохије! ЕУ не вреди ни једне ћелије било ког Србина!

  • pomoćnik dokonih Vreme: 17.08.2013 18:20h

    'Ajde,Tomo,ponos!Pa možda ga neko i ima,al' to nisu "najviđeniji" Srbi,pogotovo današnja poslušnička vlast!Nego,ko zna,možda ova braća Obama i govore međusobno pa ti posle ovoga dobiješ packe!?Ili,što je verovatnije,oni su ti i rekli da ovako nešto nikog i ne interesuje pa možeš sad da se busaš u pleća "junačka"!

  • Zabrinuti Srbijanac Vreme: 17.08.2013 18:38h

    Bre Tomo ali si najvan -ili se samo tako pretvaraš! Ko tebe uopšte još šta pita kada te je Vučko gurnuo u zapećak i skinuo sa mesta predsednika partije. ON se bre pita i naređuje o svemu. A kao "kera sa lanca" u novije vreme pušta onu, kako ih ti ono zoveš- Bosanku, podosta blajhovanu, da ispljuje ovoga ili onoga na TV i u novinama, nagovesti promene u vladi, kaže ko će biti a ko ne više ministar itd. A ti? Pa dok si na (visokom) položaju da ljubiš dečicu, mašeš prolazinicima, i primiš, naravno posle Vučića, po nekog trećerazrednog političara ili akreditive ambasadora, u redu. Posle mandata, zna se -pravac penzija pa u tvoju selendru da imaš vremena za tvoju rakiju. A možda ćeš naći i fakultet na kome ćeš i da doktoriraš bez mnogo muke. Ne reče li neko veoma davno da revolucija (u tvom slučaju promena vlasti) jede sopstvenu decu? Ti si, doduše, malo omatoreo ali -to je to!

  • kosovka Vreme: 17.08.2013 19:32h

    ponos pojedinca, grupe, kolektiva, naciona- ono sto mora da krasi svakog i na kraju krajeva nas odredjuje, je cimbenik bez kog se ne moze nikud. potpuno razumem g-dina predsednika, a k tome kada se doda obecanje pred masom ljudi, zena, dece, razume se da ce tako odgovorno, shodno funkciji na kojoj je ( a bogami i godinama)da postupi . ponosno! .uostalom, na trgu u kos. mitrovici, i on i prvi potpredsednik su jasno i glasno rekli da je kosovo sveta zemlja za srbe, kolevka srpskog postojanja , njen ponos.

  • Aca Vreme: 17.08.2013 22:15h

    Konacno prave reci predsednika!NEDAJ TOMO KOSOVO NIKAD ZARAD EU!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP