Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

KOSOVSKO PITANJE

Nikolić: Vlada je
usvajanjem rezolucije za
KiM pokazala jedinstvo

Autor: Tanjug | 09.01.2013 - 11:59:00h | Komentara: 3

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je Srbija danas pokazala jednoglasan stav i jedinstvo po pitanju Kosova i Metohije i poručio da je delimično smiren jer je velika obaveza i teret koji je nosio i preuzeo zajedno sa Vladom danas ispunjen.

"Srbija je barem danas na sednici vlade pokazala da iza jednog dokumenta može da stane jednoglasno uz sva ograničenja i bojazan koje neko ima kada razgovara o Kosovu i Metohiji i u svako nadanje budući da je proteklo mnogo vremena i da je ono što danas radimo minimum u odnosu na ono što smo mogli da dobijemo pre nekoliko godina i maksimum onoga što bismo mogli da dodbijemo kroz nekoliko godina", rekao je Nikolić.

Cilj je popravljanje slike Srbije - Tomislav Nikolić

Želim da pomognem Vladi - Tomislav Nikolić | Foto: AP

Predsednik je dodao da sada ostaje da se Skupština Srbije izjasni o tom dokumentu i da se nada da će poslanici shvatiti važnost momenta i svoju odgovornost jer se radi o predlogu rezolucije koji nije običan zakon oko kojeg se nadgornjava i stiču politički poeni.
Nikolić je proučio da je uz vladu i da se nijednog trenutka neće skloniti iz procesa rešavanja kosovskog pitanja
"Želim da pomognem vladi i šta god da im treba mogu da mi se obrate jer sam danas bio na sednici vlade koja zaslužuje da joj se pomogne", rekao je Nikolić.
Poslednji komentari
  • Ferdinand Vreme: 09.01.2013 18:45h

    Au strašno je! Ova naša pseudo elita bi da može odkidala i deo teritorije Srbije, pa bi čak izazvala i 3.svetski rat i zakovala nas za stub srama za navek! Oni u horu ponavljahu da je Kosmet još od 1999 god. nezavisno, da jeto faktičko stanje, da je to fakat, to treba priznati zarad sreće naše dece itd..., Da Bog sačuva! Vratili bi nas u pred istoriju da mog. Vratili bi nas u dobe pre države i prava. Dakle, u u prvobitno divljaštvo npr.ja upadnem u peodavnicu sa heklerom i to je faktičko stanje, pa ja sam vlasnik. Smišljaju: podvale, prevare, „paralelne sisteme“, „platforme“, „rezolucije Ivica putuje neke„solo“ dogovore sa tajnim večerama na kojima je Keti i Tači terorista itd..., Mi samo jedno rešenje imamo usrane motke u ruke...,

  • Milica 33 Vreme: 10.01.2013 11:40h

    Bravo za Predsednika i Vladu, docekali smo jedinstvo posle dudog, dugog cekanja. Za ocekivati je da i/mozda/ potplaceni deo opozicije ovoga puta pogneglavu od stida za sve predhodne lose postupke

  • Velko Vreme: 11.06.2013 17:47h

    Vlada pokazala jedinstvo? Da,veliko dostignuće u predaji Kosova. A šta je sa narodom. Nikolić je imao moj glas ne za ovu politiku jer je govorio suprotno od ovoga što zajednički rade. Pravilnije je reći VLADA JE POKAZALA NEJEDINSTVO SA NARODOM ZA POLITIKU KOJU SRBIJI NAMEĆE!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP