Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

TVRDI PREDSEDNIK IZVRŠNOG ODOBRA SNS

Nikolić: Vučić i moj otac su u fantastičnim odnosima

Autor: Tanjug | 12.12.2013 - 12:18:00h | Komentara: 4

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i lider SNS Aleksandar Vučić su u fantastičnim odnosima i ne postoji nikakvo nerazumevanje među njima, izjavio je danas predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić, koji je naveo i da se Vladimir Cvijan nije ni kandidovao da postane predsednik SNS veća da dva meseca blati SNS.

Radomir Nikolić

Radomir Nikolić | Foto: Đorđe Kojadinović

Nikolić, koji je i sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića, podvukao je da nema nerazumevanja Vučića i Nikolića demantujući da se izborna skupština 25. januara organizuje kako bi se "počistili Tomini kadrovi iz SNS".
Prema njegovim rečima takve priče i tako nešto, u stranku unose oni koji su neradnici, koji ne umeju da se na drugačiji način ostvare, ali i podvukao da teza da postoje podele u SNS potpomaže političkim protivnicima.
Na pitanje kako komentariše istupanje Olivera Antića, koji je član predsedništva stranke, a i savetnik predsednika Srbije, Nikolić je rekao da je po negovom mišljenju Antić napravio grešku i da bi, da je na njegovom mestu, podneo ostavku na tu stranačku funkciju.
"Svi imaju prava na grešku, ali predsedništvo nema. To je vrhunski operativni organ u stranci i mi nemamo pravo na grešku", rekao je Nikolić gostujući u emisiji "Kažiprst" TV B92.
Govoreći o predstojećoj skupštini SNS Nikolić je ocenio da Cvijan nema šanse za pobedu na izborima za prvog čoveka stranke uz ocenu da je članstvo zadovoljno Vučićevim rezultatima.
On je ukazao da nema ni tehničkih mogućnosti da se Cvijan kandiduje jer je za validnu kandidaturu potrebna podrška 15 odbora.
"Zar mislite da će to moći" zapitao je Nikolić koji je podsetio na to da je bio mišljenja da Cvijan treba da bude kažnjen i izbačen iz stranke, ali da predsednistsvo to nije želelo da učini.
"Cvijan nema cilj da se kandiduje već da dva meseca blati SNS" podvukao je Nikolić.
Govoreći o tome da li je na sednici predsedništva SNS bilo reči o hapsenjima Nikolić je rekao da jeste , ali samo o rezultatima akcije "Grom", a nikako o nekim drugim hapšenjima.
Nikolić je izneo i lično mišljenje, rekavši da se u tom smislu slaže sa potpredsednicom SNS Zoranom Mihajlović, koja takođe smatra da republički izbori treba da se održe što pre.
"Oni bi (izbori) pokazali koliko je SNS kompaktna, a opozicija u rasulu" naveo je Nikolić.
Prema njegovim rečima SNS u Kragujevcu jeste opozicija, ali sa ambicijom da preuzme vlast.
Poslednji komentari
  • mili Vreme: 12.12.2013 12:48h

    BAS NEKOG BRIGA U KAKVIM SU ODNOSIMA

  • gagana Vreme: 12.12.2013 18:15h

    Nikolica i Vucica je nemoguce posvadjati. Oni su neraskidivi pakt. Zajedno su formirali SNS, imaju iste ideje i stavove, stranka je zasnovana na zajednickim principima..kako je moguce posvadjati dva coveka koja imaju isto misljenje i rade iste stvari? Pa tu jednostavno ne postoji razlog za svadju..ko god to pokusa, uzaludno je.

  • DSV Vreme: 13.12.2013 17:27h

    Pa dobro sto i njemu ne kupis Audi???

  • nisam normalan Vreme: 14.12.2013 23:08h

    kad pomislim da sam za vas glasao...i koji si ti kapacitet treneru Radomire?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP