Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

DVOSTRUKI ARŠINI

Nikolić zamera Mirkoviću, a prijateljima toleriše?

Autor: TV Best | 05.11.2014 - 19:02:00h | Komentara: 26

Predsednik Izvršnog odbora SNS Radomir Nikolić nedavno je izjavio da je predsednik Skupštine grada Zaječara i narodni poslanik Saša Mirković isključen iz Srpske napredne stranke (SNS), uz objašnjenje da Mirković nije podneo ostavku ni na jednu funkciju.

Naplaćuje  dugove: Saša  Mirković

Saša Mirković | Foto: Zoran Ilić

Odgovor je stigao i sa druge strane.
„Želim da verujem da oni koji nisu pročitali Statut SNS vezano za ovu odluku, da ga pogledaju, jer se član Glavog odbora ne odstranjuje dekretom na Izvršnom odboru. U SNS sam ušao svojom voljom i na Glavnom odboru ću reći šta imam da kažem. Ukupna primanja su mi 60.000 dinara, 30.000 u Skupštini Srbije i isto toliko u Skupštini Grada Zaječara“, rekao je Mirković.
Saša Mirković nije jedini iz redova naprednjaka koji trenuto vrši trenutno dve funkcije.
Milan Stevanović, koji je narodni poslanik i član SNS, a ujedno i član Nadzornog odbora Javnog preduzeća „Pošte Srbije“nije podneo ostavku ni na jednu funkciju.

Radomir  Nikolić

Radomir Nikolić | Foto: Mitar Mitrović

Na sajtu Narodne Skupštine Republike Srbije ,31. oktobra, kao i na sajtu Pošte Srbije ,stojalo je da je Milan Stevanović, iz Beograda, član poslaničke grupe Srpske napredne stranke, kao i član Nadzornog odbora „Pošte Srbije“.
Milan Kovačević, takođe narodni poslanik iz iste stranke, predsednik je Skupštine grada Sremska Mitrovica.
Kovačević je 29. oktobra na sajtu Narodne skupštine ubeležen kao narodni poslanik SNS, kao i na sajtu Sremska Mitrovica kao predsednik Skupštine grada.
Milan Kovačević, sa rođenim ujakom Radomira Nikolića, Miroslavom Latinovićem, redovno ide u lov i blizak je prijatelj sa trenutnim gradonačelnikom Kragujevca, saznaje Best portal.
Milan Kovačević, takođe je blizak prijatelj Radomira Nikolića.
Saznajemo da obojica na svojim funkcijama primaju „debelo“ visoke plate.
Best portal je došao do komentara Milana Kovačevića. On je tom prilikom rekao da je podneo ostavku na mesto poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije koja je pre par dana overena, iako na sajtu Partlamenta stoji drugačije.
Milan Stevanović  je rekao da su naši navodi da i sam ima dve funkcije netačni i da je 10. septembra dao ostavku na funkciju u Pošti. Kao što smo već pomenuli na zvaničnom sajtu Pošte Srbije stoji upravo drugačija činjenica.
Radomir Nikolić nije odgovorao na naše pozive.
Poslednji komentari
  • Margareta Vreme: 05.11.2014 22:21h

    Ne razumem zasto se uhvatio za Mirkovica,bolje malo da je obratio paznju na svoje prijatelje,a ne ovako,samo bruka Tomin obraz.

  • Rozmirka Vreme: 05.11.2014 22:27h

    Po izjavi Milana Stevanovića,očigledno je kriva administracija što nije uredno evidentirala promenu. Još koliko sutra će sigurno pronaći krivca među službenicima i otpustiti ga.

  • Katarina Vreme: 06.11.2014 08:07h

    Radomiru Nikolicu je ocigledno zasmetao Mirkovic. Svi dokazi su tu da su jos mnogi imali po 2 funkcije a da nisu uopste izglasani. U stvari, o njima se nije ni diskutovalo. Nemam reci za ovakav bezobrazluk!

  • Dragan Vreme: 06.11.2014 08:08h

    Radomir Nikolic je svojim postupkom objasnio ne samo da ne poznaje Statut SNS-a nego i da se ponasa bahato i neodgovorno. Stiti svoje ljude, a druge napada javno. Ali Mirkovica nece moci tek tako da ukloni. Uz njega su svi Zajecarci ali i pravda je na njegovoj strani.

  • Radmila Vreme: 06.11.2014 08:09h

    Nikolic ocigledno stiti neke ljude. Sve je evidentno. Nema ovde mesta foliranju, covek pokazao svoje pravo lice.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP