Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

FUNKCIONERI DSS-A:

Nismo se tukli, samo smo se psovali!

Autor: M. K. | 22.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Funkcioneri DSS-a Duško Tarbuk i Petar Bojović, nakon što je objavljeno da su se vređali, pretili pištoljem i pesničili na prekjučerašnjoj sednici Izvršnog odbora te stranke, juče su tvrdili da nikakve tuče nije bilo. Dok Tarbuk ističe da je reč o „potpunoj izmišljotini“ i da je u dobrim odnosima sa Bojovićem, ovaj navodi da je bilo ružnih reči.

Tradicionalna srpska svađa:  Tarbuk i Bojović

Tradicionalna srpska svađa: Tarbuk i Bojović

- To je potpuna izmišljotina. Bojović i ja smo u dobrim odnosima - kazao je za “Alo!” Tarbuk, koji je i pomoćnik predsednika opštine Zemun. Bojović koji je juče bio na putu kada smo ga pozvali, kaže za naš list da je bilo „nekoliko teških reči“, ali ne i tuče.


- Bilo je nekoliko teških reči i na tome se završilo. Nismo se tukli! Bilo je malo ružnih reči zbog rezultata, ali smo se posle izvinjavali. Inače smo u dobrim odnosima - navodi Bojović, koji je i član Veća opštine Stari grad.

Da Bojović i Tarbuk ipak nisu u tako „dobrim“ i „okej“ odnosima, potvrđuje Milovan Milošević, predsednik Izvršnog odbora DSS-a, koji kaže za „Alo!“ da je svađa između dvojice funkcionera DSS-a bila privatna zbog stvari odranije i da nije imala nikave veze sa izbornim rezultatima. Inače, izvori „Alo!“ iz vrha DSS-a tvrde da su se Tarbuk i Bojović „tokom svađe i dohvatili“, ali da su ih ostali članovi IO razdvojili.
Poslednji komentari
  • Miljenko manjina Vreme: 22.03.2014 09:34h

    Dobro se nisu svi kolektivno ubili s obzirom kako su prosli na izborima.Ove mlade snage nisu nista bolje od starijih clanova. Samo su druga krajnost u odnosu na njih. Stariji spori, nepokretni, ne prate promene u drustvu i svetu... mladi buntovni, spremni na silu da resavaju stvari... U sustini u celini su ne dorasli trenutku u kome zivimo.

  • Ivan Vreme: 22.03.2014 16:14h

    Politika je ozbiljna stvar ne cirkus, iako je neki tako ne doživljavaju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP