Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREKOMPONOVANJE U SKUPŠTINI GRADA NOVOG SADA

Novosadski odbornik
iz DS prešao u NS!

Autor: Tanjug | 14.05.2013 - 13:56:00h | Komentara: 3

Odbornik Demokratske stranke u Skupštini Grada Novog Sada Zoran Nikoletić od danas je odbornik Nove Srbije i deo odborničke grupe "Pokrenimo Novi Sad", koju u gradskom parlamentu predvodi Srpska napredna stranka, saopšteno je danas iz Gradskog odbora Nove Srbije.

Miloš Vučević

Prikuplja odobrnike: Miloš Vučević | Foto: Nenad Mihajlović

"Nakon što je program i delovanje Nove Srbije u Novom Sadu prepoznala Ljiljana Batajić, to je nedugo potom učinio i njen nekadašnji partijski saborac u Demokratskoj stranci Zoran Nikoletić, što nedvosmisleno predstavlja dokaz da u lažnu politiku DS-a više ne veruju ni njeni istaknuti članovi", kaže se u saopštenju.

Iz Novosadskog odbora Nove Srbije ističu da je to još jedna potvrda poverenja u politiku gradonačelnika Miloša Vučevića i aktuelne gradske vlasti, koja ima za cilj da od Novog Sada stvore lepše mesto za život.

U saopštenju se naglašava da, iako Nova Srbija sa Nikoletićem sada ima tri odbornika i mogućnost da oformi svoju odborničku grupu, ona to neće učiniti, nego će i dalje jedinstveno delovati u okviru odborničke grupe „Pokrenimo Novi Sad“, jer joj je, kako stoji u saopštenju, "napredak Novog Sada i bolji život gradjana umnogome značajniji od uskopartijskih interesa".
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 14.05.2013 14:25h

    kAKV SLJAM OD LJUDI,OBRAZ DJON,SVAKI DRUGI POLITICAR JE OVAKAV.oVDE POSTENOM SVETU NIJE MESTO.

  • Lala Vreme: 14.05.2013 14:44h

    E ova država treba pod hitno da menja zakon i da ove "demokrate",koji promene partiju,radi para i interesa,ne samo istera iz skupštine i odmah raspiše izbore u onom gradu,odakle je delegiran,nego ga i sudski teraju,zbog nemorala i rušenja ugleda odbornika i poslanika.Ko ima pravo da se igra sa poverenjam naroda,kada je glasao za jednu opciju i onoga ko se predstavlja da to može izvršiti.Ova preprodaja je kriminal.

  • duda Vreme: 17.05.2013 12:56h

    Uvek su se ljudi plasili ovakvih prevrtaca i kroz rat se pokazalo kao tacno: kako koja vojska je prolazila takvu su kapu na glavu stavljali, ali, to i da razumemo tada je bilo u pitanju golo spasavanje i svog i zivota cele porodice, ali ovo, kakva ljiga ne bi ni da mu budem u komsiluku, na nekim sledecim izborima opet ce preci u neku drugu stranku...Blja!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP