Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREDSEDNIŠTVO:

O Antiću neće odlučivati Zorana!

Autor: S. V. | 20.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Stanislava Pak Stanković, savetnica za medije predsednika Srbije, posle izlaska Olivera Antića iz SNS-a izjavila je da će da će odluku o tome da li će on i dalje biti u Predsedništvu doneti Tomislav Nikolić.

U klinču: Antić i Mihajlovićeva

U klinču: Antić i Mihajlovićeva | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

- Oliver Antić je obmanut od strane Domagoja Margetića. Najavljena je konferencija sa dokazima za „Mobtel“, a sve je eskaliralo u nešto potpuno drugo - rekla je Pakova.

Ona je navela da predsednik uvek štiti svakog ko ima dokaze o nekom krivičnom delu, ali da je na Margetićevoj konferenciji došlo do „drugačije eskalacije, koju niko nije očekivao“, da su optuženi savetnici Vučića, ali da Antić nije najavljivao tu konferenciju iz zle namere.

- Ljudski je grešiti. Sada odluka zavisi isključivo od predsednika Nikolića - dodala je Stanislava Pak Stanković. Komentarišući izjavu potpredsednice SNS-a Zorane Mihajlović da bi Antić trebalo da ode i iz Predsedništva, ona je rekla da „o tome ne odlučuje ministarka, već predsednik“.

- Ni on se nije bavio savetnicima u Ministarstvu energetike - poručila je Nikolićeva savetnica. Inače, Domagoj Margetić odbacio je tvrdnju savetnice predsednika Srbije da je obmanuo Olivera Antića.
Poslednji komentari
  • zr Vreme: 20.12.2013 09:19h

    Da li još neko veruje u bajke du su Naprednjaci jako pošteni i da ne vole keš???

  • Rade Vreme: 20.12.2013 10:25h

    Udarile dve SNS plavuše jedna na drugu! Biće interesantno koja će opstati?

  • baba Vreme: 20.12.2013 11:45h

    ne gine mu bajcetina

  • momazver Vreme: 20.12.2013 13:12h

    PACKO-VA-STANKOVIC..*palis se*.nemoj da ga branis. pogresio je i treba da snosi posledice. Kad mogu da najure one *iskusne klince/Ljubicu Vasic i Damjana Jovica*.,onda mora da *leti* i Antic. *Klinci * nisu krivi..dakle kriv je onaj ko ih je na to mesto postavio. Ako oprosti Anticu,tata Toma moz da oprost i *klincima*. Neka ih brate lepo vrati u MIP, da za pocetak nose dorucak,kAfu,novine,pa kad dodju u Mrkiceve godine,da lepo *donose* odluke koji *novi klinci* treba da idu da sluzbuju po svetu...I ti si kao necije dete dosla na to mesto../sva su deca nasa..VISE-manje/

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 20.12.2013 23:54h

    Majstori-ce na zadatku preferbavanja iz crne u plavu boju pun promašaj. Nezdravi karijerizam kojim su pored profesora opterećene dva plavuše koje su zalutale u politiku doveo je do velikog znaka pitanja strankla-država.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP