Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ZORANA MIHAJLOVIĆ

Odakle ti lova, Đilase?

Autor: | 11.09.2013 - 08:02:00h | Komentara: 15

Krajnje je vreme da građani saznaju na koji su se način neki ljudi u Srbiji obogatili i koliki su im prihodi, rekla je funkcionerka SNS-a i ministarka za energetiku Zorana Mihajlović. Ona je u Subotici na proslavi 10 godina „Simensove“ fabrike vetrogeneratora rekla da je predsednik Demokratske stranke i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas zaradio milione evra od 2004. godine, kada je postao direktor Narodne kancelarije, i da su mu prihodi samo rasli.

Zorana Mihajlović

Zorana Mihajlović

Prema njenim rečima, za građane je dobro da se promeni vlast u Beogradu.
„Mislim da je vrlo korisno za građane Srbije, a posebno za građane Beograda, da Đilas razmišlja i o cenama nekretnina u Monaku i o letovanju. Verujem da je na putu za jedno dugo letovanje”, rekla je Zorana Mihajlović, čija je stranka zatražila promenu vlasti u Beogradu.

Poslednji komentari
  • iskren Vreme: 11.09.2013 08:27h

    Poštovana gospođo, verujte da me trenutno interesuje samo cena struje, i onih 25.000 koje ste potrošili da upratite da li vaši službenici dolaze na posao, zasad drugih briga nemam.

  • Мирослав, Краг. Vreme: 11.09.2013 10:28h

    Ову жену, наизглед симпатичну, баш су упрегли у СНС... ало, госпо, а зашто то ви питате Ђиласа, са којим правом, ако нешто знате поднесите пријаву али ово је подмукло ширити гласине по медијима, баш вам не приличи, делујете паметно али не пљујте себи на образ, ова такатика је виђена раније. Не угрожава Ђилас вашу партију, ви имате огромне апетите... мало се саберите ни ово што сте почели да једете биће да је велики залогај за све вас сада актуелне. Чуј, одакле ти лова... мангупски израз, брзо примила речних газде, све за лову,пардон новац. Народ каже, ским си онаки си, упала у друштво глумаца и почела и она да глуми спасиоца Србије, јадно.

  • Hana12 Vreme: 11.09.2013 10:57h

    Ministarka bolje da radi svoj posao i da resi probleme silnih poskupljenja gasa i struje

  • Blekberi Vreme: 11.09.2013 11:19h

    Odlicno.Evo prvo da krenemo od toga kako je bivsi predsednik njene partije u poznim godinama dobio onoliki kredit za kupovinu stana od pola miliona evra iotkur s poslanickom platom da otplacuje taj kredit i renovira kucerinu apomala i izgradi nesto no vo u bajcetini.pa zatim od kojih para je savetnik predsedika V,J iz Kragujevca kupio nedavno stan u Londonu,a naravno da treba da se ispita i imvina Cede,Velje Djilase Acina.,moja,vasa Daciceva .To je sasvim o.k.najbolje unakrsno.nego sto vi nas slagaste da ce kad dodjete na vlast energenti pojeftiniti 30% izasto nema bankaskih garancija za nastavak eksprpprijacie Vreoca i sta je sa Srbija gasomA sramota je da neznate da se ugalj u vreocima ne kopa na 200 m i da je mnogo boljeg kvaliteta nego onaj u Radljevu gde ga mnogo manje ima i da je celo Vreoci predvidjeno za eksproprijacijaciju a ne kao sto kaze Mica bubac po zonama prioritea, tto je dinamaka isplate po zonama.Eh to neznanje

  • Višnja Vreme: 11.09.2013 12:48h

    Pa zar i na proslavi 10 godina „Simensove“ fabrike vetrogeneratora vi, Zorana Mihajlović treba da se spuštate ovako nisko i da prozivate Đilasa za bilo šta. Priliči li to jednoj ministarki? Sram da vas bude

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP