Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

UVREDA NA UVREDU

Odgovor iz Hrvatske: Šešelj i Vulin da se leče!

Autor: Beta | 01.04.2015 - 16:09:00h | Komentara: 1

Hrvatski ministar branitelja Predrag Matić osvrnuo se danas na izjavu srpskog ministra rada Aleksandra Vulina o hrvatskom premijeru, poručivši mu: "Idi bre pa se leči". Istu poruku uputio je i Vojislavu Šešelju.

Hrvatska zastava

Ilustracija | Foto: Profimedia

- Za Vulina bi mogla da bude ista poruka kao i za (Vojislava) Šešelja: 'Idi bre pa se leči' - rekao je hrvatski ministar u kratkoj izjavi novinarima u Zagrebu.
Matić je time reagovao na izjavu Aleksandra Vulina koji je danas kritkovao premijera Hrvatske Zorana Milanovića zbog njegove izjave da odluka o povratku lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja u haški pritvor neće destabilizovati region, a da ni na koji način ne bi smela da destabilizuje Srbiju.
- Hrvatsku sigurno neće destabilizovati, ako je Hrvatska uopšte deo regije, a Srbija će sada pokazati je li prava demokratija ili zaista zavisi o takvim hirovima. To nikako ne bi smelo da destabilizuje Srbiju ni na koji način i zato je izjava da je to udar na premijera Srbije meni neshvatljiva - rekao je Milanović u utorak novinarima u Zagrebu.
Vulin je danas oštro krikovao Milanovića i pozvao ga da, kako je rekao, prevlada sujetu i da dodje u Beograd i tamo kaže šta misli o Srbiji i Srbima, posebno pomenuvši hrvatskog generala Antu Gotovinu.
Nešto kasnije lider radikala Vojislav Šešelj spalio je pred Palatom pravde u Beogradu zastavu Hrvatske zbog čega je Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo krivični postupak protiv njega.
Poslednji komentari
  • Peca Vreme: 01.04.2015 22:49h

    Hrvatski minister pa rekao bre?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP