Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SNS JOŠ BEZ KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA

Odluka o izborima pre Savindana

Autor: Ekipa Alo! | 20.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nebojša Stefanović, predsednik Skupštine Srbije i potpredsednik SNS-a, rekao je da će se do kraja nedelje znati stav SNS-a o vanrednim parlamentarnim izborima i da će se pri donošenju te odluke stranka voditi time šta smatra najboljim za razvoj Srbije i interes njenih građana.

SNS još bez  kandidata za  gradonačelnika:  Nebojša  Stefanović

SNS još bez kandidata za gradonačelnika: Nebojša Stefanović | Foto: Đorđe Kojadinović

Stefanović je gostujući u emisiji „Teška reč“ na TV „Pink“ rekao i da još nije određen kandidat SNS-a za gradonačelnika Beograda. On je istakao da bi odluka o vanrednim izborima, ako je želja da se ide na izbore zajedno sa beogradskim 16. marta, morala da se donese do 29. januara, ali nije isklučio mogućnost da se vanredni parlamentarni izbori održe i posle tog datuma.


Odgovarajući na pitanja, Stefanović je rekao da ne može da u procentima kaže kakve su šanse da se izbori održe, rekavši da bi lično voleo da je bar 51 odsto „za“. Na pitanje da li će se možda parlamentarni održati sa eventualnim pokrajinskim izborima, Stefanović je naveo da za takvu ideju prvi put čuje i da je to u domenu medijskih spekulacija i nagađanja.

Međutim, dodao je predsednik parlamenta, očito je - i to su pokazali i lokalni izbori u mestima u Vojvodini - da vlast DS-a nema legitimitet u pokrajini, ali da za sada postoji većina u pokrajinskom parlamentu. On je rekao da stranke već izlaze sa kandidatima za gradonačelnika Beograda, a da je za SNS najvažniji tim koji će voditi grad. Stefanović je ponovio da SNS još nema kandidata za gradonačelnika.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP