Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

KOLEKTIVNO NAPUŠTANJE

Oko 50 članova
napustilo novosadski URS!?

Autor: Agencije, 021.rs | 25.03.2013 - 12:36:00h | Komentara: 2

Više od 50 članova novosadskog odbora Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo je da kolektivno napusti ovaj politički savez zbog nezadovoljstva odnosom centrale prema gradskom odboru. prenosi portal 021.rs.

Optimističan:  Mlađan Dinkić

Napuštaju ga novosađani: Mlađan Dinkić | Foto: FoNet

Oni navode da su isključeni iz donošenja strateških i političkih odluka koje se tiču Novog Sada, da o radu odlučuje vrh u Beogradu mimo njihovog znanja, a poslednji potez koji je to dokazao je imenovanje Jelene Jevtić za poverenicu u Novom Sadu.

Jevtićeva je rekla da žali zbog odlaska ovih članova, jer su to odlučili pre konsultacije s njom i pre nego što joj je pružena šansa da promeni nešto u novosadskom odboru URS-a.
Dodaje i da je od 1. marta savezu pristupilo 30 članova, a da su do sada dobili samo jedan zahtev za iščlanjenje.

Poverenica Ujedinjenih regiona Srbije (URS) za Novi Sad Jelena Jevtić u izjavi Tanjugu demantovala je da je 50 članova novosadskog odbora kolektivno napustilo taj politički savez, kako je objavljeno u pojedinim medijima.


Jevtićeva tvrdi da napuštanja novosadskog odbora URS nije bilo, ili da ona za njih ne zna, od kada je ona na njegovom čelu, a to je od 1. marta.


"Od kada sam imenovana za poverenika URS za Novi Sad i slovom i brojem izdata je jedna ispisnica iz stranke i to je zahtev stigao iz Beograda, dok je u tom periodu pristupnicu potpisalo tridesetak novih članova", rekla je Tanjugu Jevtićeva, ponovivši da ona ni za kakvo napuštanje stranke ne zna.

Poslednji komentari
  • Toma,Staro Selo Vreme: 25.03.2013 14:34h

    Jos ce mnogi napustiti URS,jer od regionalizacije dobili smo totalnu cenralisticku vlast,posle izbora o regionalizacije niko i nje govori,te regionalizacija je bila izborna laz.Sve je nastavljeno po starom,stranke na vlaqsti postavise svoje ljude za direktore JP,svoje upravne odbore,pa tek sada govopre da ce direktori biti porimljeni priko konkursa,alipitanje je ko ce birati clanove komisije, pa sigurno ko i do sada vlast,sto se svodi na isto.

  • Pistaljka Vreme: 25.03.2013 14:41h

    Samo neka ne predju u DS, jer ce ih ovi ispljuvati, da im nece pomoci ni nekoliko maramica. Nacice oni stranke gde ce moci da ostvare svoje ideje. Nisu mala deca da ne znaju koja je to stranka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP