Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

SANDA RAŠKOVIĆ IVIĆ I MILICA RADOVIĆ ZA ALO!

Ostajemo u DSS, iako nas je Koštunica zaboravio!

Autor: M. Keranović | 01.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Za Milicu Radović i Sandu Rašković Ivić, nekada visoke funkcionerke Demokratske stranke Srbije, ne samo da više nema mesta u stranačkim organima, već ih nema ni na izbornoj listi kandidata za poslanike. Međutim, obe u izjavi za „Alo!“ kažu da ipak neće napustiti DSS.

Verne partiji: Sanda i Milica

Verne partiji: Sanda i Milica

Nekadašnja potpredsednica DSS-a i poslanica u republičkom parlamentu Milica Radović kaže za naš list da joj je nepoznato zašto ovog puta nije na poslaničkoj listi.


- Možda je najbolje da pitate predsednika stranke Vojislava Koštunicu, koji bi to morao da zna. Ja samo mogu da naslutim razloge, ali o tome se mnogo pisalo, pa mislim da bi ponavljanje bilo neumesno - kaže za „Alo!“ Radovićeva, koja je nedavno baš ovim povodom izjavila da se unutar stranke zalagala za drugačije vođenje, demokratizaciju i vraćanje izvornim principima. I pored svega, kako kaže, ne napušta stranku.

- Svakako da ostajem u stranci jer stranku ne čini jedan čovek, već mnogo kvalitetnih pojedinaca, čije vreme tek dolazi - naglašava Radovićeva za naš list.
Sanda Rašković Ivić, koja se takođe ne nalazi na listi kandidata za poslanike DSS-a, ali ni u stranačkim organima, kaže za „Alo!“ da ostaje u stranci i navodi da ima i „druge, privatne planove“, ali o njima nije želela da govori.

- Jeste me iznenadilo to što me nema na listi. Došlo je do malog udaljavanja. Međutim, sa svima u stranci sam u dobrim odnosima, pa tako i sa ljudima na čelu stranke. Ostajem u DSS-u - kaže Rašković Ivić za „Alo!“.

Inače, „Alo!“ je u nekoliko navrata pisao o burnim sednicama Predsedništva DSS-a, ali i Glavnog odbora, na kojima su pojedini istaknuti članovi zamerali, između ostalog, i to što stranka nema čvrst i jasan stav prema politici koju sprovode Vlada i naprednjaci, pre svega po pitanju Kosova. Najglasniji je bio Miloš Jovanović, koji je još jesenas odlučio da podnese ostavku na mesto poslanika, a kasnije i na mesto potpredsednika stranke.

Kovačević zatvorio knjigu


Na izbornoj listi DSS-a nisu ni Radojko Obradović, dugogodišnji šef Izvršnog odbora i poslanik DSS-a, ali ni Marko Jakšić, nekadašnji potpredsednik DSS-a, i to, kako su nedavno kazali, na lični zahtev, dok je Siniša Kovačević pre dve nedelje izjavio da je „tu knjigu zatvorio“ i da će ono što ima da kaže 17. marta, posle izbora.

Poslednji komentari
  • aca dss\sd Vreme: 01.03.2014 07:18h

    Morali ste vise da raditi za stranku ..radpo celoj Srbiji ,Go,MO itd...a ne samo udobna fotelja .

  • gavrilovic Vreme: 01.03.2014 08:46h

    Hahahahah,Sinisa Kovacevic...Sandrica....sve moj do mojega!

  • VITEZ Vreme: 01.03.2014 12:57h

    Ovi u DSS imaju najviše teorije /pameti/ ali praksa im je ravna O . Raškovićka mnogo dobra i pametna žena valjda je insistirala kod ovog inertnog Koštunice da se malo pokrene a on i dalje u nekim svojim teorijama.

  • DS22 Vreme: 02.03.2014 09:43h

    Onog KO GUBI nevredi pratiti !Gospodjo kad je vas otac bio DEMOKRATE -neobavesteni je IMAO SAMO MACKU .napustite gubitnike!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP