Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ALEKSANDAR VUČIĆ

„Ova vlada je u svemu bolja od prethodne!”

Autor: Ekipa Alo! | 18.03.2013 - 07:55:00h | Komentara: 4

Ova Vlada Srbije je u svim segmentima bolja od prethodne, izjavio je srpski vicepremijer Aleksandar Vučić, ali je napomenuo da je vlada mogla i više da uradi.

Moglo je još bolje: Aleksandar Vučić

Moglo je još bolje: Aleksandar Vučić | Foto: Oliver Bunić

Upitan o rekonstrukciji, Vučić je rekao da će ovom pitanju biti pristupljeno ozbiljno i odgovorno i da će vlada preispitati svoje „prolazno vreme”, ne bežeći od toga da proveri i svoj legitimitet.
- Ne smatram da su vanredni izbori sada potrebni, ali smo spremni, ako bude i takvih zahteva, da proverimo legitimitet vlade i na taj način - naglasio je Vučić.


On je odbacio prigovore da SNS nema kompetentne ljude.
- Imamo najveći broj dobrih ljudi - ocenio je Vučić i uporedio potpredsednike SNS-a sa potpredsednicima DS-a za koje, kako je rekao, „niko nije čuo”.
Prvi potpredsednik vlade nada se da je u dijalogu Beograda i Prištine kompromis moguć, ali se „plaši da će od nas tražiti ono što nije moguće”.
Vučić je najavio i novi talas borbe protiv korupcije i istakao da tu borbu ne mogu da prekinu političari i tajkuni koji žele povratak starog sistema.
- Narednih dana i nedelja građani će moći da vide žestok talas borbe protiv korucpije, rezultate tog talasa, koji niko neće moći da zaustavi ma koliko laži i izmišljotina govorili svaki dan - rekao je on.
 
Poslednji komentari
  • rados Vreme: 18.03.2013 08:21h

    Sa ministrima kao Knezevic,Slavica Djukic,Obradovic,Petkovic,Mrkonjic,Grubjesic,Ljajic,itd..ovo je najgora Vlada Srbije .Ali ubedljivo.

  • Dragan CH Vreme: 18.03.2013 09:56h

    Sadasnja Vlada ne sme da se zaboravi da Srbija mora da poboljsa ekonomu moc. A to nije lak posao: - povecati izvoz - omoguciti strana ulaganja - rad nasih firmi u inostranstvu - borba protiv korupcije - ulaganje u obrazovanje Bilo kakva "sminka" uz pomoc medija nece biti od pomoci

  • DSV Vreme: 18.03.2013 10:12h

    USTA MOJA FALTE ME INACE POCEPACU VAS!

  • Pistaljka Vreme: 18.03.2013 13:10h

    Apsolutno se slazem sa Aleksandrom Vucic da je ova Vlada daleko vise uradila od predhodne, sto ne znaci da nije moglo i moze bolje. Koliko ova Vlada zeli da svoj rad unapredi je i taj sto na pocetku zeli da izvrsi rekonstrukciju kako bi poboljsali rad, a ne kao prosla kada je na samom kraju pokusala da nesto promeni na bolje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP