Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ZORANA MIHAJLOVIĆ PONOVO BOCKA SOCIJALISTE

Ovo nije vlada Ivice Dačića, ovo je Vlada Srbije

Autor: Ekipa Alo! | 17.08.2013 - 07:02:00h | Komentara: 9

Potpredsednica SNS-a Zorana Mihajlović izjavila je da još nije postignut dogovor ni o resorima niti o budućim ministrima, da će se iduće sedmice intenzivirati razgovori o rekonstrukciji na svim nivoima, a povodom pojedinih izjava iz SPS-a, istakla da ovo „nije vlada Ivice Dačića, već Vlada Srbije”.

Slučajni partneri: Ivica i Zorana

Slučajni partneri: Ivica i Zorana | Foto: FoNet Dragan Antonić

Na pitanje da li će biti formirano posebno ministarstvo za evropske integrcije i da li će biti izdvojen resor za zaštitu čovekove okoline, ona je rekla da „sve što se pojavljuje u medijima iz takozvanih obaveštenih izvora, kao i imena o kojima se govori, samo su spekulacije, jer razgovori još traju”, i unutar SNS-a i sa partnerima.


„Sve će biti poznato 26, 27. avgusta, kada predlozi dođu u Skupštinu”, precizirala je.
Povodom izjave potpredsednice SPS-a Slavice Đukić Dejanović da je „ovo Dačićeva vlada”, ona je rekla:
„Ovo nije vlada Ivice Dačića, ovo je Vlada Srbije”.

Komentarišući poziv Lazaru Krstiću da vodi resor finansija, Mihajlovićeva je rekla da je njena stranka ponosna na činjenicu da je on spreman da se angažuje u Vladi i na napretku naše zemlje, te da je njegov dolazak signal svim našim mladim, obrazovanim ljudima u svetu da Srbija računa sa njihovim znanjem. Predlogom Krstiću da bude ministar u Vladi Srbije, SNS je pokazao da su njegovi ključni kriterijumi za izbor kadrova stručnost i znanje, a ne partijska pripadnost, istakla je ona.
Poslednji komentari
  • Ljubomir Zejak Vreme: 17.08.2013 08:48h

    "To je vlada Dacica!". G-dice Mihajlovic,zasto ste se toliko uznemirili i "poremetili" izjavom Dejanoviceve:"Da je to vlada Ivice Dacica?!".Od uvek se govorilo da je vlada onoga koji njome presedava.Tako su se zvale sve prethodne vlade: Marjanoviceva,Kostunicina,Djindjiceva,Zivkoviceva,Cvetkoviceva i drugih.Vas g-djice Mihajlovic to toliko ne zabrinjava,koliko Vas zabrinjava pasivnost SNS-a i posustalost u svim domenima u srpskoj politici.Borba protivu korupcije je zaustavljena.Nista SNS nije ucinila nesto sto je OGROMNO!.Naprotiv,mnoge stvari su "cusnute pod tepih".Uskoro cete dobiti dokaz da je to tacno;Kada otuda pocne da smrdi.Primecujete li g-dice Mihajlovic,da svi potezi g-dina Vucica kasne u vremenu i na terenu.Nagovestava se "VELIKA KOALICIJA".Ona je za sada nemoguca!!. Nece biti moguca ni za jos nekoliko godina?...

  • Ljubomir Zejak Vreme: 17.08.2013 08:56h

    nastavak komentara: Ona je bila moguca jedino onda,kada je Dacic izjavio"Ja znam ko ce biti premijer!".Po tome se moze videti ko povlaci odlucujuce poteze u srpskoj politici.To sto SNS ima 45% birackog tela ne znaci nista.Sada ste na putu da se osipate.Jer niste ispunili ono sto ste obecali.Ne ocekujte pomoc od DS-a,morate ostati jos koju godinu sa Dacicem!.DS nesme napraviti jos jednu istorisku gresku.Svaka stranka mora da ocisti svoje tedove od nemorala,prevaranata i mesetara.To je jedini izlaz iz haosa u kojem se Srbija nalazi.

  • posmatrac sa severa Vreme: 17.08.2013 09:46h

    Dok god budu politicari vise energije i vremena trosili na medjusobne prozivke i obracune, takmicili u tome nema spasa kako god se zvala vlada, cija god bila i ko god bio u koaliciji. Srpska neizleciva bolest jeste nesloga i inat.Umesto da se sloze i udruze u dobrobit drzave i naroda, svako nabio na svoju glavu kapu moci i uporno pljuje po onom pored sebe, vise nije bitno ni ko je pozicija ko opozicija, cim se pojavi zracak nade ili neko malkice pametniji sledi pljuvacki udar.Tako se drzava ne vodi i ne spasava.

  • profesor Vreme: 17.08.2013 12:58h

    U svetu bi to zvali Vlada Iviće Dačića, jer je on mandatar. Prošla vlada je bila Vlada Mirka Cvetkovića. To je jasno i maloj deci.

  • mile Vreme: 17.08.2013 13:03h

    nego, gospodjo, recite Vi nama nesto o energetici a da to nije poskupljenje struje! To zna i moja baba, a sta Vi znate o tome?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP