Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ALO! OTKRIVA

Ovo su kandidati SNS za gradonačelnika Beograda!

Autor: I. Kljajić - M. Dakić | 22.11.2013 - 19:03:00h | Komentara: 51

Srpska napredna stranka za sada ima pet kandidata za gradonačelnika Beograda! Kako „Alo!” saznaje, u opticaju su funkcioneri naprednjaka: Milosav Miličković, predsednik opštine Rakovica, Željko Sertić, predsednik Privredne komore Srbije, Milenko Dželetović, predsednik ekonomskog saveta SNS-a, najčešće pominjani Nebojša Stefanović, predsednik Skupštine Srbije, ali i Goran Vesić, sekretar privremenog organa i blizak saradnik lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

Goran Vesić, Milenko Dželetović, Nebojša Stefanović, Željko Sertić, Milosav Miličković,

Milosav Miličković, Željko Sertić, Milenko Dželetović, Nebojša Stefanović i Goran Vesić  | Foto: Željko Šafar, Nemanja Kostić, Oliver Bunić, FoNet, Beta

Iako SNS još nije izašao u javnost sa konkretnim kandidatima za gradonačelnika prestonice, prethodnih dana uveliko traje ispitivanje jedne od najpoznatijih domaćih agencija za istraživanje javnog mnjenja u kom se proverava „gradonačelnički potencijal” upravo nabrojanih funkcionera. 

Opipavan je i rejting konkurencije - Dragana Đilasa (DS), Aleksandra Antića (SPS) i Andreje Mladenovića (DSS).
Kako svedoči izvor našeg lista koji je učestvovao u ovoj polusatnoj anketi, glavno pitanje je bilo da li nabrojani kadrovi naprednjaka mogu bolje da vode Beograd.
 
- Pozvali su me u utorak oko osam uveče da učestvujem u anketi u vezi s beogradskim izborima. Nabrajali su mi kandidate i za svakoga ponaosob istakli njegove najznačajnije rezultate ili iskustvo. Tako su za Stefanovića pomenuli dobro vođenje parlamenta i borbu protiv korupcije, za Vesića izgradnju prve biciklističke staze dok je bio deo vlasti u Beogradu, kao i njegovu saradnju sa Zoranom Đinđićem. Posebno ih je interesovalo da li bi i u kolikoj meri na moju odluku da glasam za nekoga od kandidata uticalo to da ga Vučić direktno podrži - navodi naš sagovornik. Mada anketar nije otkrivao naručioca istraživanja, evidentno je da je ono rađeno za potrebe SNS-a s obzirom na to da je najveća pažnja poklonjena upravo njihovim kadrovima.


Tatjana Pašić: Kolege rade iz hobija!

Članovi privremenog veća Beograda, koje do izbora novog rukovodstva upravlja prestonicom, juče su imali sastanke sa direktorima javnih preduzeća. Istovremeno, četiri člana ovog tela, osim Tatjane Pašić, odrekli su se nadoknade za rad u veću, a zvanična odluka o tome biće doneta na narednoj sednici. Pašićeva, koja je predstavnik demokrata u privremenom organu, takav gest ocenila je kao demagogiju. 
- Očigledno je da se kolege iz privremenog organa vođenjem Beograda bave iz hobija jer svoje zarade ostvaruju na drugim funkcijama i poslovima koje imaju. Vest da su se odrekli nadoknada je tendenciozna i predstavlja vrhunac demagogije - navela je ona. Pominje se da je plata u ovom telu jednaka zaradi koju je Dragan Đilas primao kao gradonačelnik i iznosi oko 116.000 dinara.
Poslednji komentari
  • Merkur Vreme: 22.11.2013 19:18h

    SVE MOJ DO MOJEGA !!!

  • Viki Vreme: 22.11.2013 19:18h

    Eto nove zanimacije građana. Šta nas briga za ekonomsku situaciju, nova zaduženja, šta nas briga kako ćemo da preživimo. Na sve ćemo da zažmurimo i svakodnevno, sa velikim nestrpljenjem, da čekamo i čitamo o vrlim predstavnicima (kandidatima) sns-a. U čemu su prošle ove dve godine, sram da vas bude!

  • veca Vreme: 22.11.2013 19:51h

    BOZE NASSACUVAJ !!!!!!!!!!

  • Stari Grad Vreme: 23.11.2013 00:08h

    Ne mozemo da ih kritikujemo dok ih ne vidimo na delu, a za prethodnog znamo u kakvom je stanju ostavio beogradska preduzeca.

  • бане Vreme: 23.11.2013 00:15h

    Коначно је СНС изашао у јавност с именима потенцијалног градоначелника.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP