Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

STROGO ČUVANA PREMIJEROVA TAJNA

Ovo su žene kojima Vučić veruje!

Autor: Vasilije Papović | 27.07.2015 - 22:00:00h | Komentara: 42

Tri stuba svake kuće stoje na ženi, a samo jedan na muškarcu, kaže stara poslovica. Aleksandar Vučić, koji, kako i sam priznaje, u poslednje vreme nema puno vremena da se bavi strankom od mnogobrojnih državničkih obaveza, prema saznanjima “Alo!” najvažnije stranačke zadatke u stranci poverava dvema mladim damama.

Prva dama Skupštine Grada Beograda: Irena Vujović

Prva dama Skupštine Grada Beograda: Irena Vujović

Vladanka Malović i Irena Vujović su žene o kojima će se, kako saznaje list u vrhu SNS-a, tek čuti pošto su dosadašnjim predanim radom zaslužile veliko poverenje Vučića.


Iako SNS ima žene na značajnim državnim funkcijama, premijer ipak najviše veruje Vladanki Malović i Ireni Vujović i oslanja se na njih.

Ono što je zajedničko za ove dve mlade i uspešne žene jeste da svojim radnim obavezama daju prednost u odnosu na slikanje pred kamerama i ne vole da se eksponiraju u javnosti. Vladanka Malović je šefica informativne službe Srpske napredne stranke i, kako svi u stranci tvrde, Vučićeva desna ruka, koja bi za svog šefa, kako naš narod kaže, skočila “i u vatru i u vodu”.
Upitana da za “Alo!” odgovori čime je zaslužila toliko poverenje čoveka koga mnogi smatraju trenutno najmoćnijim političarem na Balkanu, odgovara:

- Ponosna sam na svog šefa, koji hrabro i odgovorno vodi našu zemlju, i na to sa koliko predanosti, energije i umeća od Srbije pravi zdravu i modernu državu. Svoju stranku volim i čast mi je što sam deo tima i jedan od saradnika Aleksandra Vučića - kaže Malovićeva. Verovatno i ova izjava sama po sebi govori o tome zašto Vučić ozbiljno računa na Malovićevu, koja je prošle godine postala i član Predsedništva stranke.

Irena Vujović dugo vremena je bila jedan od najbližih Vučićevih saradnika u kabinetu u stranci, da bi 2012. godine bila izabrana za poslanicu u Skupštini Srbije. Pre godinu dana prihvatila se vrlo odgovornog posla pomoćnika gradonačelnika Siniše Malog zaduženog za društvene delatnosti i na toj poziciji je u međuvremenu zatvorila usta svima koji su tvrdili da je lepota njen najveći adut u politici. Od mnogo rada Irena ne stiže da digne glavu, a za vikend smo uspeli da je nađemo upravo na radnom mestu, u Gradskoj skupštini, i odvojila je nekoliko minuta za razgovor s nama.

Ona drži informativnu službu pod konac: Vladanka Malović

Ona drži informativnu službu pod konac: Vladanka Malović


- Pre Srpske napredne stranke nisam bila politički aktivna. Međutim, posvećenost Aleksandra Vučića i energija koju ulaže u posao i za mene su motivacija da dajem svoj maksimum. Poverenje koje mi je ukazao mi je dodatni izazov i obaveza da se još više posvetim aktivnostima u Srpskoj naprednoj stranci, ali i u Gradu Beogradu, i da svojim radom dam što veći doprinos - objašnjava Vujovićeva.

Iako do sada o njima niste mogli mnogo toga da čujete, naš izvor iz stranke kaže da njihovo vreme tek dolazi. Svoju karijeru gradile su korak po korak i poverenje zaslužile predanim radom.
Poslednji komentari
  • sanja Vreme: 27.07.2015 22:05h

    Mlade i uspesne. Svaka cast Vucicu.

  • Milenija Vreme: 27.07.2015 22:15h

    Lepe, pametne i uspesne zene! To Srbiji i te kako treba. Politika odavno nije musko zanimanje. Ovakve zene su ptavo osvezenje na Srpskoj politickoj sceni.

  • slajka Vreme: 27.07.2015 22:50h

    Svojim radom su sigurno zasluzile poverenje.

  • Sanja Vreme: 27.07.2015 23:05h

    Vidim botovi rade punom parom

  • Laki Vreme: 27.07.2015 23:23h

    Napokon se neko setio da spomene i one koji ne žude i ne rade zarad medijske pažnje. Srbiji i trebaju takvi mladi ljudi,mlade žene,koje rade da bi sutra bolje bilo i njima i drugima, a ne da bi se promovisali po novinama i pričali prazne priče.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP