Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

IZBORI U VRBASU

Pajtić: Glas kupovan za 5.000 dinara!

Autor: Tanjug | 13.10.2013 - 22:22:00h | Komentara: 6

Zamenik predsednika DS i predsednik vlade Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je večeras da su u Vrbasu danas kupovani glasovi po ceni od 5.000 do 8.000 dinara.

Pajtić nije naveo ko je to radio.

Bojan Pajtić

Bojan Pajtić | Foto: Robert Getel

 Na pitanje novinara da li ima dokaze za optužbe da su kupovani glasovi, Pajtić je rekao da će prijava biti podneta protiv NN lica i da DS zna ljude koji su to prijavili, te da je, kako je kazao, na državnim organima da utvrde istinu.

"Izbori u Vrbasu protekli su u atmosferi nasilja i prebijanja naših aktivista i hapšenja Gorana Ješića, koji se usudio da kaže da u mleku ima nedozvoljen procenat aflatoksina", rekao je Pajtić.
On je istakao da je izlaznost u Vrbasu bila 63,3 odsto i da je to jedino što može da komentariše, dok će DS rezultate izbora objaviti i komentarisati u 22 sata. 
Poslednji komentari
  • mima Vreme: 14.10.2013 05:01h

    Gospodine Pajticu, zar hocete da kazete da Vasa stranka nije kupovala glasove, mozda nekom drugom, ali meni ne gospodine Pajticu. Sto cesce promene, to bolje. Mi biraci ne smemo da dozvolimo da bilo koja stranka bude d u g o na vlasti, kako nebiste pustili k o r e nj e.

  • eliot Vreme: 14.10.2013 06:51h

    Pa ti si prvi dosao na vlast kupovinom i to najvise u Vojvodini- u Kikindi je podeljeno 700 soc-paketa i placan glas 2000 dinara?!!

  • Драгомир Vreme: 14.10.2013 07:20h

    Ми сељаци би рекли овако ... Ајде,бре,не се*и?Лепо ти човечански кажем!Ша мисли,баја,да ,,дрма,, Војводином како му се ћефне и да мисли ,,како народ ништа не зна?Ем дрмају Војводином где имају све као да су самостални што мајка Србија нема?Чим сам на почетку владавине мојих килавих демократа упозоравао панично да се кренуло лоше ома сам добио ,,шут,, карту?Оно,бре,испало горе но шо сам предпостављао?

  • Aflatoksin Vreme: 14.10.2013 07:47h

    A što se nije usudio da to kaže kad je na vlasti bio Baron Mihauzen. Tad me nije bilo? Malo morgen.

  • slaviša Vreme: 14.10.2013 08:47h

    Da se potsetimo,na prošlim izborima bilo je mnogo paketa koji su deljeni za siguran glasi nije vam smetalo,u Temerinu delili slaninu i zna se ko,sada sedi u vašoj vladi,pa ništa.Nemojte o poštenju pogledajte malo ko vas okružuje,narod to vidi,nažalost vi to nevidite.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP