Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

ZAOKRET

Pajtić šokirao i desničare!

Autor: N. A. | 26.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 4

Zaokret u politici Demokratske stranke, od toga da EU nema alternativu do toga da Evropa ne može biti jedina mogućnost i da pre evropske treba napraviti srpsku Srbiju, a koji je najavio lider te stranke Bojan Pajtić, šokirao je i stranke srpske desnice koji zastupaju slične teze. Međutim, u DSS-u, SRS-u i pokretu „Dveri“ navode da saradnja sa DS-om neće biti moguća.

Lider DS-a Bojan Pajtić

Lider DS-a Bojan Pajtić | Foto: FoNet Dragan Antonić

Dejan Mihajlov, direktor DSS-a, kaže da je iznenađen i začuđen da „oni koji su žrtvovali Srbiju zarad stava da Evropa nema alternativu, sada govore drugačije“.
- DSS je uvek vodio politiku da moramo da se okrenemo sebi i uredimo našu zemlju. Treba dosta vode da protekne i Dunavom i Savom da bi do razgovora sa demokratama moglo da dođe - navodi Mihajlov.

Mihajlov (DSS)

Mihajlov (DSS) | Foto: Nenad Đorđević


Radikali i ne pomišljaju da bi ikada mogli da sarađuju sa demokratama. Navode i da su njihovi stavovi oduvek bili i autentični i dosledni, a da ih neko samo povremeno prihvata.

Radeta (SRS)

Radeta (SRS) | Foto: FoNet - Zoran Mrđa


- Što se tiče srpskih radikala, Srbija je jedino i uvek bila srpska - kaže Vjerica Radeta iz SRS-a.

Obradović (Dveri)

Obradović (Dveri) | Foto: Nebojša Marković


Boško Obradović iz pokreta „Dveri“ navodi da mu je drago kada stranke, pa bio to i DS, prepozna ono što oni već godinama zagovaraju.


- Međutim, mi u ovom trenutku još ne vidimo mogućnost saradnje ni sa strankama koje su u vlasti, ali ni sa onima koje su u opoziciji - navodi Obradović.

Babić  (SNS)

Babić (SNS) | Foto: Dušan Milenković

Babić: DS će pasti ispod cenzusa!


Zoran Babić iz SNS-a kaže da, za razliku od demokrata, ta stranka vodi životnu politiku, a to je „iskren i brz put ka članstvu Srbije u EU”.
- Ne bih se iznenadio ako bi oni od tog njihovog zaokreta došli do preokreta, odnosno na sledećim izborima bili ispod cenzusa - navodi Babić.

Poslednji komentari
  • Мирослав Vreme: 26.07.2014 09:39h

    Свашта је речено... овог Буцка, Бабића подсећам шта је рекао његов председник... СРБИЈА ЋЕ БИТИ ЦРНА РУПА У ЕВРОПИ... Пајтић јесамо рекао што већина мисли а не као напредњаци, удварање народу до бесвести, а сада после две године,одумиремо демографски и физички, сваки дангори од јуче а бајке и обећања и даље, Вучић је најгори, као да је српски народ гомила деце

  • Alek Vreme: 26.07.2014 11:41h

    Ova zadnja " spodoba" nastavlja da tumaci snove velikog vodje. Ocekujem u sledeca dva sata da se javi i plava gospodja kao i lider pokreta mladih socijalista sa svojim komentarom, jer zaboga dan je propao ako se oni ne oglase sa svojim komentarom.

  • DS22 Vreme: 26.07.2014 15:43h

    Kazu da je ovaj "Bucko2 NAJBOGATIJI poslanik ,ali jedno ne kazu KAKO JE ZARADIO PRVI MILION ! E posto Talijani upitase BERLUSKONIJA ,Hrvati SANADERA ,bice dana i za BUCKA!

  • Milorad Batajnica Vreme: 26.07.2014 18:56h

    Kako te nije sramota PajticU !!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP