Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

OPTUŽBE

Pajtić: Terapija koju daju Vučić i vlada - neodgovarajuća

Autor: tanjug | 03.03.2015 - 17:50:00h | Komentara: 16

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da je "apsolutno neodgovarajuća terapija" koju premijer Aleksandar Vučić i Vlada Srbije daju srpskom društvu, ističući da DS jedini ima potencijal da pobedi aktuelnu vlast na narednim izborima.

"Smanjenje penzija je bio izuzetno loš potez koji nije deo terapije nego naprotiv, pogoršava stanje zbog toga što smanjenje penzija dovodi do smanjenja privrednih tokova, do smanjenja prometa u maloprodaji, do smanjenja proizvodnje u poljoprivredi i na kraju i do manjih priliva u budžet ", rekao je Pajtić u izjavi dostavljenoj medijima.

Na muke stavio i Deda Mraza: Bojan Pajtić

Bojan Pajtić | Foto: Đorđe Kojadinović

 
On je ocenio da zbog toga DS ima obavezu da okupi sve što se ne slaže sa takvom politikom vlasti i sve ljude koji vide "koliko su zapravo rezultati vlade loši".
DS je, kako tvrdi, "prirodna matica za sve pro-demokratske slobodne pristojne snage u društvu koje žele da se suprostave izuzetno tragično neuspešnoj vladi".

"Mi smo kao stranka zaista jedini koji imaju potencijal i infrastrukturu da se suprotstave i pobede ovu vlast na narednim izborima", smatra Pajtić.
On tvrdi da je Srbija prošle godine imala smanjenja industrijske proizvodnje za sedam odsto što je "dramatično i što niko u Evropi nije imao".
Lider DS tvrdi i da je postojalo smanjenje za dva i po posto bruto društvenog proizvoda i da postoji samo 80 evra stranih direktnih investicija po glavi stanovnika godišnje.

"Tako ne može da se ide napred i tako ne može da se ide nigde. Mi smo kao stranka izuzetno zabrinuti zbog načina na koji Vučić i njegova vlada vode ovo društvo", zaključio je Pajtić.
On je rekao i da je DS-u juče pristupio Opštinski odbor URS-a koji na lokalnim izborima u Prokuplju imao 16 odsto podrške.
Poslednji komentari
  • Psiholog Vreme: 04.03.2015 00:15h

    DS - u je potrebna terapija vezana za odvikavanje od ilegalnih radnji i malverzacija drzavnom imovinom!

  • betyboop Vreme: 04.03.2015 07:50h

    bilo nam je bolje dok su bili na vlasti, ne razumem ljude koji su glasali protiv i sta su dobili sada,sve vise tonemo u bedu. Vidi taj jadan narod da je pogresio ali je valjda covekov najveci problem da prizna gresku makar isao sebi u stetu.

  • nema nazad Vreme: 04.03.2015 09:59h

    Haha DS da pobedi na sledecim izborima! Sa koliko 6,7% podrske? Pajticu ne zasmejavaj me....

  • Lovac007 Vreme: 04.03.2015 11:55h

    Od Pajticeve terapije i njegovih kompanjona mi pocrkasmo. Zatrovali su nas najstrasnije. Najmanje je on pozvan da bilo sta komentarise. Njihova dela tj. nedela su vec vidjena.

  • ivica i marica Vreme: 04.03.2015 12:01h

    Terapija ili ne? Lako je kritikovati druge! Treba zastati I razmisliti o onome sto je svako od nas uradio u svom zivotu?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP