Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PITANJE ZA NAPREDNJAKE

Pajtić: Zašto usvajate zakon o radu preko noći i bez rasprave?

Autor: Tanjug | 23.06.2014 - 17:28:00h | Komentara: 3

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ponovo je danas upitao naprednjake zašto usvajaju zakon o radu "preko noći" i bez javne rasprave.

Bojan Pajtić

Bojan Pajtić | Foto: Nenad Mihajlović

Pajtić je, reagujući na saopštenje novosadskog odbora SNS u kojem se navodi da je za Pajtića Novi Sad mali jer je "naučio da krade za celu Vojvodinu", rekao da propaganda i pokliči "držite lopova" ne služe ničemu osim skretanju pažnje i da je umesto odgovora proglašen "podlacem, pljačkašem i varalicom".

"Jedini rezultat vaše tri vlade je Briselski sporazum. A to je svako ko ne ume da pregovara mogao tako da ispregovara", naveo je Pajtić, a prenosi DS u saopštenju.

On je naprednjake upitao da li su svesni činjenice da je građanima Srbije danas mnogo teže i mnogo gore nego juče i da li razmišljaju o odgovornosti koju imaju prema gradjanima i državi.

"Vreme je da građanima date odgovor na pitanja koja ih stvarno muče. Zašto im nije bolje? Zašto rastu zaduženost i nezaposlenost? Zašto nema investicija? Zašto ništa niste izgradili? Zašto nijedno obećanje niste ispunili", navodi Pajtić.

On dodaje da je SNS Srbiju pretvorio u "improvizaciju" u kojoj "dileri smenjuju policajce, nepismeni doktoriraju, bahati gaze ljude, a tabloidi vaspitavaju decu".

"Ali čak i u takvoj državi, pravljenoj baš po vašoj meri, morate da nam odgovorite zašto Zakon o radu usvajate bez javne rasprave? Dajte građanima odgovor na to pitanje, pa me posle vređajte koliko god hoćete. Uostalom, ništa drugo i ne radite", zaključio je Pajtić.
Poslednji komentari
  • Mrmot Vreme: 23.06.2014 23:15h

    Dobro kaže čovek,svaka mu na mestu... Šta je to dobro SNS uradio za ove 3 godine kolko su na vlasti? Po čemu su to bolji od DS-a koga su zamenili?

  • asid Vreme: 24.06.2014 05:58h

    Dežurni na čelu DS-ovaca nikad ne propusti priliku da pohvali vlast iskazujući tako neskrivenu nostalgiju!

  • Elliott Ness Chikago Vreme: 24.06.2014 19:49h

    Znam da se daleko bolje zivjelo dok nije doslo vasariste zvano visestranacje,Pamitim mnogo bolje od Pajtica kad su se birali najbolji, danas od olosa treba napraviti eksperta i nekog stratega koji ce da vodi narod.Mnogi od tih stranackih eksperata neznaju gde su suplji dok se ne pipnu.Neznam ko im to ukazuje poverenje kod mene ni u stalu ne bih mogli da udju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP