Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

PREDIZBORNA MATEMATIKA

Palma: Biću ministar ako koalicija osvoji 30 odsto glasova!

Autor: Tanjug | 08.02.2014 - 22:25:00h | Komentara: 2

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS)članice Koalicije SPS, PUPS,JS, Dragan Marković - Palma, izjavio je večeras da će biti ministar u budućoj Vladi ako ova koalicija osvoji najmanje 30 odsto glasova i "prodje naš program".

Dragan Marković Palma

Dragan Marković Palma | Foto: Zoran Ilić

 
- Nudili su mi dva tri puta da budem ministar, ja hoću da budem ministar ako naša koalicija osvoji najmanje 30 odsto glasova u parlamentu i prodđe naš program - rekao je Marković večeras na predizbornom mitingu u Mesnoj zajednici Dragocvet kod Jagodine.

Marković se nada da će JS imati više glastova, i objašnjava da kada se sabere 95 odsto glasova iz Jagodine i onih drugi koje će dobiti po Srbiji.

- Nećemo da nam kao sada neki stranci budu savetnici, hoćemo naše ljude sa iskustvom u privredi, prosveti, poljoprivredi, nećemo ministra poljoprivrede koji je živu kravu video samo u predizbornoj kampanji a njivu kada je išao u krivolov - rekao je Marković.

Govoreći o, kako je rekao, onima, koji govore sada u kampanji da će nesto napraviti, da ćemo živeti mnogo bolje", Marković je rekao da su to priče koje smo slušali godinama, i nisu ih realizovali.

Marković je istakao da program SPS, PUPS,JS nije medijska svadja, medju najvećim partijama, koje će na kom mestu biti posle izbora, "mi pričamo šta smo uradili i šta ćemo uraditi".

- Dosta je više tih političkih svađa po kampanjama, prvo reci šta si uradio dok si bio na vlasti, šta ćeš uraditi ako pobediš, a na trećem mestu neka bude kritika drugih - poručio je Marković kolegama političarima.

Marković je zatražio da se donose Zakoni koji će se primenjivati, koji će posticati zapošljavanje, unapredjivati državu, "a ne za fioke".

- Nismo došli večeras sa sumnjom da će te glasati za nas, jer to ćete uraditi siguran sam, osim onih koji u drugim partijama imaju nekoga kuma, brata, jer ovde u Jagodini se postuje kumstvo. JS vam neće zameriti ako glasate za kuma ili brata - rekao je Marković.

- 'Mi treba da radimo da dovodimo još investitora, da stvaramo nova radna mesta, Jagodina je sada gradilište koje ne postoji u Srbiji, sa kranovima, dizalicama, u ovom trenutku se grade kompleksi koji obezbedjuju uslove za zapošljavanje mladih ljudi, za redovne penzije - istako je Marković.

Marković je istakao i da je "Jagodina jedini grad u Srbiji gde članovi Izveršnog odbora ne primaju plate, a ni članovi Upravnih odbora, nemamo kafanske račune, ne kupujemo skupe autombile, zavidi nam Beč na socijalnom programu".

Posle Dragocveta, Koalicija SPS, PUPD, JS, danas jeposle podne je održala mitinge i u mesnim zajednicama: Belica, Bunar, Šanatarovac, Šuljkovac, Tranava selo i Trnava novo naselje.
Poslednji komentari
  • dragan Vreme: 09.02.2014 08:03h

    Cemu izbori ako ste podelili poslanicka mesta pravite nas budalama samo nas obavestavate koje koliko ukrao.Ajmo svi u politicare ukrades koliko ti treba i nikom nista idite vec jednom sve iste lopove gledamo decenijama.

  • Srle Vreme: 09.02.2014 08:42h

    Srbiji treba vise ovakvih ljudi kao sto je "Palma"/Moguli da se doelim u Jagodinu iz Arandjelovca ,gde su mi rodjeni i pradeda ,deda ,otac ,majka braca,ja moja deca munucici i sada svi zivimo od moje penzije !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP