Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NASTAVLJA SE VERBALNI OBRAČUN LIDERA JS-A I LDP-A

Palma prošao poligraf,
Čeda neće da odgovara!

Autor: B. Jelovac | 19.02.2014 - 07:49:00h | Komentara: 16

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, juče je prošao poligrafsko ispitivanje u vezi sa okolnostima ubistva jagodinskog novinara Milana Pantića koje je radio na sopstveni zahtev u sedištu Uprave kriminalističke policije u Beogradu.

Dragan Marković  Palma

Dragan Marković Palma | Foto: Nebojša Marković

Poligraf je pokazao da Marković nema ni direktna ni indirektna saznanja o ubistvu, nakon čega je lider JS-a pozvao lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, koji ga je i doveo u vezu sa tim ubistvom, da sad lepo i on ide na poligraf i odgovori na pitanja u vezi sa zemunskim klanom. Jovanović, međutim, nije „uzvratio“ na ovaj poziv, već je iz LDP-a saopšteno da će povodom lakrdijaške zloupotrebe policije u vezi sa poligrafom „Dačića smeniti 16. marta, a 17. marta policiju dovesti u red“.

Prepucavanja su počela nakon Jovanovićeve izjave da je Markoviću uvek neprijatno kada se pomene ubistvo dopisnika iz Jagodine, zbog čega je Marković odmah tražio da obojica odu na poligraf i odgovaraju na sva pitanja o onome što su do sada radili.

- Poligraf je pokazao da nemam veze sa tim optužbama i zato sada pozivam Čedu da ode na poligraf i da odgovori na pitanja koja sam mu postavio. On je meni poručio da ću kad dođe na vlast u zatvoru vežbati za „Prajd“. On nikada neće doći na vlast i po svemu sudeći sam je godinama vežbao za „Prajd“, pa su mu oči izašle iz glave i malo polaze napred. Zato mu poručujem: „Čedomire, odazovi se lepo na poligraf da Srbija vidi ko si i šta si radio proteklih godina“ - kaže Marković za „Alo!“ i dodaje da će zbog „iznetih laži i optužbi tužiti lidera LDP-a i tražiti ogromne pare, koje će sve do zadnjeg dinara uplatiti kao pomoć porodicama čija se deca leče od narkomanije“.

Na pitanje da li će Jovanović uraditi isto i otići na poligraf, u LDP-u nisu dali direktan odgovor, već su odgovorili saopštenjem iz kojeg je ipak jasno da neće.

- Medijska kampanja MUP-a Srbije, koji se umesto sopstvenim poslom bavi manipulacijom, nastavljena je ovim poligrafskim ispitivanjem. Jagodinski olimpijac prošao je, kako se hvali, „nepristrasnu“ koalicionu policijsku proceduru... A nije problem samo Palma. Palma je posledica policije takve kakva jeste, a nesposobna policija je samo pojavni oblik politike svog ministra Ivice Dačića, koji pokušava da skrene pažnju sa saslušanja sopstvenog šefa kabineta Branka Lazarevića i sa uništavanja Srbije devedesetih i unazad deset godina - saopštili su iz LDP-a.

Jovanović: Palma nevin kao Arkan, a brani se kao Legija!

Lider LDP-a na svom Tviteru napisao je da je lider Jedinstvene Srbije nevin kao Arkan i da se brani kao Legija.

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović na svom Tviter profilu napisao je da se lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma brani kao bivši komadant JSO-a Milorad Ulemek Legija!

- Palma je nevin kao Arkan i brani se kao Legija – napisao je Čedomir Jovanović na Tviteru.

Podsetimo lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma odgovarao je na pitanja poligrafa u UKP MUP-a Srbije, a u vezi njegovih saznanja o ubistvu novinara Milana Pantića u Jagodini.

Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović | Foto: Đorđe Kojadinović

Pitanja za Jovanovića
Marković je tražio da Jovanović na poligrafu odgovori na pitanja - zašto je odlazio u zatvor kod Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma, da li je u tom slučaju bio advokat ili rođak, zašto je odlazio na bazen u dvorištu kuće u Šilerovoj u Zemunu, ko je dao nalog da se kuća sruši, ko je dao nalog da se ubiju Spasojević i Luković, gde su pare od otmica i od drugih prihoda koje su uzeli Šiptar i Kum, zašto ga čuvaju policajci i privatno obezbeđenje i od koga, kako je odjednom postao tako veliki preduzetnik, kao i gde su studenti koji su sa njim šetali na demonstracijama, kako su oni ostali bez posla, a on postao jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji.

Poslednji komentari
  • DEDA Vreme: 19.02.2014 08:29h

    More, obojica imate putera na glavi i to "onoliko". Obojicu vas treba poslati na poligraf ali nezavisni i ispitati. Ej bre niste bili niko i ništa, a onda politika i muljanje sa Arkanom, Kolubarom i ko zna sa još čim (Palma), a Šiptar i kompanija i ko zna još ko (Čeda). Pokrijte se ušima i ućutite više.Nema pošten čovek koga da bira i za koga da glasa. Ubuduće biram samo krompir na pijaci.

  • Cimi Vreme: 19.02.2014 09:06h

    Palma samo napred, Čedo nemoj da si kukavica.......

  • CIMI Vreme: 19.02.2014 09:09h

    BRAVO PALMA, JAVI SE SAD ČEDO!!!!!

  • Dejan Vreme: 19.02.2014 09:34h

    Palmi svaka cast pokazao je da je cist ajde sada ti Cedomire pokazi gradjanima ko si Cedomire

  • MARIO Vreme: 19.02.2014 09:38h

    BRAVO PALMA

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP