Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Politika

NIKOLA PAPAK, SAVETNIK MINISTRA SPORTA

Pijani som u Vladi Srbije!

Autor: Ivana Kljajić | 08.09.2013 - 20:30:00h | Komentara: 0

Čim je preuzeo funkciju ministra sporta, Vanja Udovičić je dobro znao koga da odabere za svog savetnika. Malo je poznato da je, baš kao i ministar, i Nikola Papak, dojučerašnji savetnik lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađana Dinkića i Suzane Grubješić, praktično uskočio na novu savetničku poziciju u rekonstruisanoj vladi pravo iz bazena, i to kao član veteranskog vaterpolo kluba Pijani somovi! Zanimljivo je i da su obojica sa bekovskih pozicija ugrožavali protivnike.

Savetnik i šef:  Papak i Udovičić

Savetnik i šef: Papak i Udovičić

 - Jeste, igram vaterpolo s momcima iz Pijanih somova kad god mi vreme dozvoljava. Nisam baš neki plivač, ali se trudim. Moraću to da popravim zbog novog ministra, a možda ga i dovedem da nam pokaže kako se igra - rekao nam je Papak.

Očekuje  da će  nešto naučiti  od kapitena

Očekuje da će nešto naučiti od kapitena

 Portparol Pijanih somova Ivan Milošević ne krije oduševljenje što je njihov dugogodišnji član postao savetnik u Ministarstvu sporta i omladine.

- Udovičić na mestu ministra i naš Nikola kao njegov savetnik su prava rešenja i obojici im od srca čestitamo. Spremili smo im posebne čuturice s rakijom “somovačom” za svaki sportski uspeh koji Srbija ostvari ubuduće - kaže Milošević.

Ekipa  Pijani somovi

Ekipa "Pijani somovi"

 Amaterski vaterpolo klub Pijani somovi nastao je 2006, kada se, kako se navodi na sajtu, nekoliko entuzijatsta i prijatelja iz kafane “zabrinulo za svoje zdravlje i odlučilo da posledice nezdravog stila života (kuća-pos’o-žena-deca) umanji redovnom fizičkom aktivnošću”.

Krštenje u kafani
Ova ekipa entuzijasta duguje svoj naziv čuvenom rečnom specijalitetu - pijanom somu, koji se priprema u belom vinu. Članovi kluba sebi su nadenuli ime jedne subotnje večeri posle treninga, kada su, kako nam je ispričao Ivan Milošević, dugom analizom utakmice i uz “dugo” pivo shvatili da naziv pijani somovi najbolje oslikava našu igru.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP